Kurv
Kurv

Tips til indretning af din garderobe

Din garderobe kan opbevares på mange forskellige måder, og uanset hvilken stilart du går efter, har ILVA opbevaringsløsninger, som både er funktionelle og smagsfulde på samme tid.

 

Dekorativ opbevaring 

Med en lukket garderobe får du en stringent og harmonisk opbevaringsløsning, hvor du kan gemme rodet væk bag rene linjer og flader. Er du mere til en dekorativ opbevaringsløsning, hvor du har mulighed for at vise dine pæneste sko og andre accessories frem, kan du gå efter en åben skænk. Her vil det være superfint at sætte dekorative æsker til dine smykker eller andre småting. Du kan også vælge et vitrineskab, som med sine glaslåger også giver et smukt udsyn til dine yndlingsting. Med en åben løsning kan du sætte dit helt personlige præg på udtrykket, som kan bidrage til din boligindretning.

Småt, men godt!

Hvis du mangler plads i dit skab eller din kommode, er opbevaringskasser uundværlige! Sæt dem på en høj hylde eller oven på dit skab. Her kan du opbevare det tøj og tilbehør, du kun bruger sjældent eller i bestemte sæsoner. Eksempelvis kan du gemme huer, halstørklæder og vinterjakken væk hen over sommeren.

Prikken over i'et

Et musthave i enhver garderobe er et stort spejl, der sikrer, at du får sammensat det helt rigtige outfit, før du går ud ad døren. For at skabe ro og hygge omkring din garderobe kan det være skønt med et gulvtæppe, der skaber sammenhæng i din indretning.