Kurv
Kurv

5 favoritter: Runde haveborde

Noget af det bedste ved sommeren må være hygge og samvær med familie og venner. Til dette formål er runde haveborde helt perfekte, fordi alle omkring bordet hele tiden kan se og snakke med hinanden.
Vi giver dig vores udvalgte favoritter af runde haveborde til terrassen. Alle sammen helt perfekte til at invitere til en lækker grillmiddag, men også til at tilbringe alenetid og nyde en kop kaffe i sommerhalvåret. Uanset hvad du er mest til, så findes der et rundt havebord, der kan opfylde dine behov.circl

Sommerhygge om det runde havebord

Havebordet har en helt central rolle i haven eller på terrassen. Det er ofte her vi samles omkring og har lange samtaler eller nyder et lækkert måltid. Ofte opstår kvalitetstiden med familie og venner om havebordet, derfor er det vigtigt, at du vælger det rette bord, der matcher dine behov. Runde borde har en helt særlig charme over sig. Ikke nok med, at de ser indbydende og stilfulde ud, så er de også helt ideelle til hygge og nærvær med familie og venner. Med et rundt havebord kan man desuden nemt samles mange personer omkring, og der er altid plads til et par stole mere. Står du og mangler et rundt havebord med stole? Hos ILVA kan du finde havemøbelsæt, hvor du får både havebord og tilhørende stole til gode priser. 

Drømmer du om et stort havebord med plads til hele familien, eller er du mere til et lille rundt havebord? Hvad med et havebord i træ, bambus eller metal? Uanset hvad du søger, så tilbyder vi runde haveborde i mange forskellige størrelser og materialer. Hos ILVA kan du finde et rundt havebord, der matcher din terrasse eller have.

Dyk ned i vores 5 udvalgte favoritter - måske er din favorit iblandt? 

5 udvalgte favoritter

Blandt vores udvalgte favoritter finder du haveborde i forskellige materialer. Er du på udkig efter et solidt og holdbart havebord, du kan have i mange år, så bør du gå efter vores haveborde i f.eks. mosaik eller fibercement. Er du mere typen, der ønsker et vedligeholdelsesfrit havebord, som kræver minimal pleje, så er vores runde haveborde i nonwood helt perfekte til dig. Hos ILVA finder du også runde haveborde i træ som bl.a. bambus og eucalyptus, der giver et smukt og yndefuldt udtryk til terrassen. Du kan derfor med sikkerhed finde et rundt havebord i vores sortiment, som opfylder dine ønsker.

Gør din terrasse sommerklar