Kurv
Kurv

Favoritter i frisk luft: Havenyheder hos ILVA

Forårssolen begynder så småt at kigge frem, og sådan et sæsonskifte går ikke ubemærket hen i ILVA, for vi har brugt rigtig meget tid i de kolde vintermåneder på at håndplukke, designe og forberede en masse nyheder inden for alt til haven, terrassen, altanen, eller hvor du nu nyder solens stråler. Og hvad er så særligt ved denne 2024-sæson? Et spændende møde mellem nordisk design og sydlandsk havestemning, hvor det bløde FSC®-certificerede træ fusioneres med det lyse og praktiske aluminium. Læs mere om nogle de nyheder, der er landet i vores sortiment, og få samtidig genopfrisket nogle af de velkendte klassikere, som stadig har en stor plads i hjertet på vores mange haveglade kunder.

Et varmt og minimalistisk venskab

Til denne sæson har vi hentet inspirationen ved Middelhavet, hvor klimaet gør det muligt at bevæge sig frit mellem inde og ude, og hvor den lune luft indbyder til, at alt foregår udenfor hjemmets fire vægge.
ILVA har fusioneret den sydlandske havestemning med vores skandinaviske rødder og skabt et udendørs univers med loungemøbler i lyse, afdæmpede jordtoner, masser af bløde former, god komfort og nordisk design.
Resultatet ses tydeligt med Korius-loungesofaen

 

"Vi har i flere år set at tendenserne går mere og mere henimod, at vi indretter vores terrasser og altaner som reelle rum med loungeområder med behagelige sofaer samt spiseområder med plads til gæster og selskabelighed i de lyse sommernætter."

 - Designchef Jane Schmücker Høegh

Har du nogensinde siddet i en stol af hvedefibre? 

PORTIO havestol i off white er produceret i 70% hvedefibre og 30% plast.
Stolen har en god siddekomfort, kan stables og findes i fire forskellige farver: off white (70% hvedefibre), sort, taupe og khaki (plast)

Der er kommet en ny klassiker på tronen

Giv et stort og rungende "ALOHA" til den flettede havetrone, ALOHA. Der bliver kamp om pladserne i den omfavnende og behagelige lænestol, der med sit håndflettede og bløde ryglæn lader dig slappe fuldstændig af, imens du nyder en afslappende stund i solen. Når først du har overgivet dig til ALOHA's bløde kram, kan du godt indstille dig på, at du ikke kommer op lige foreløbig. En løsning til det kunne være et MOKA sidebord, så du kan have iskolde sommerdrikke og sprøde snacks lige ved hånden. 

ALOHA loungehvilestol er et godt billede på tendensen denne sommer, hvor inde - og udelivet smelter sammen. Det lyse stel i aluminium blødes op med flet og reb, og resultatet er et unikt venskab mellem det sydlandske og Skandinavien. 

Se ALOHA-loungestol

småt, men godt

Når vi snakker om havenyheder - og klassikere, kan vi bestemt ikke komme uden om "de mindre haver"; nærmere bestemt altaner og terrasser. Med over 500.000 altaner i Danmark, og derudover en hel masse terrasser, er der et stort behov for, at hver kvadratmeter bliver udnyttet på den mest optimale måde. Her er nøgleordene komfort, funktionalitet og opbevaring, så du kan nyde din altan eller terrasse til fulde. Igen får aluminium en fremtrædende rolle her, for skal især cafébordet GALIA fremhæves. Lige og rolige linjer skaber ro på den lille altan eller terrassespot, og det rustfri aluminium sørger for en lang holdbarhed. Bordet passer perfekt til stolen AKADI, der består af det samme materiale, og hele sættet fås i taupe, khaki og sort. 

Serien er utrolig praktisk til det lille udespot, da bordet måler 70x70cm, og de tilhørende stole kan stables. 
Skab dit eget cafémiljø med GALIA/AKADI-serien her

De små ting gør en forskel

Ønsker du at skabe et hyggeligt og brugbart uderum på din altan eller din terrasse, har vi hos ILVA et stort udvalg af småmøbler. Ved at tænke i behov og praktiske løsninger, kan du skabe et indbydende uderum. Tænk gerne over, hvad der er vigtigst for dig at have på f.eks. din altan. Vil du gerne nyde solen, grille med vennerne, slappe af med en kop kaffe eller dyrke blomster og krydderurter? Når du har gjort dig nogle af disse overvejelser, så er du klar til at finde de rette møbler til dit uderum.

Kvalitet, miljø og design i ét

Vidste du, at...

at alle vores træhavemøbler er lavet af FSC®-certificeret og kontrolleret træ?

Og vi har endnu større ambitioner

Havemøblerne er skabt af gode materialer og med funktionen for øje, og trævarer har altid haft en særlig plads i ILVAs sortiment. FSC ®-certificeret møbeldesign er din sikkerhed for, at det anvendte træ stammer fra ansvarlige kilder og bæredygtigt drevne skov. Vi arbejder målrettet med FSC (FSC N001748) og stræber efter, at alle trævarer er FSC ®-certificerede inden 1. januar 2025. Dette gør vi både af respekt for naturen og for at sikre dig, at når du køber havemøbler hos ILVA, er det altid med god samvittighed.

Vi har mere forkælelse til dig og din have