Kurv
Kurv

Naturligt udtryk og fri for vedligeholdelse

Når du indretter terrassen, er det ofte med henblik på at kunne nyde sommeren og en stille stund i dine møbler. Derfor er det helt klart at foretrække, at uderummets havemøbler ikke kræver alverdens pleje og vedligeholdelse. Læs med her og se, hvilke havemøbler du skal indrette terrassen med, hvis du vil undgå timevis af pleje og vedligeholdelse hele sommeren.

Stilige møbler der holder

Så snart solen skinner og temperaturen stiger, så skal tiden naturligvis bruges på hygge og afslapning fremfor arbejde. Men når vi taler om vedligeholdelsesfri havemøbler, falder tankerne hurtigt på den gamle, slidte plastikstol, der engang var hvid, og som kan stå imod enhver vejrsituation men måske ikke ligefrem pryder terrassen. Men det er langt fra virkeligheden. Du kan nemlig sagtens finde nemme, vedligeholdelsesfri havemøbler, der passer til tidens trend med det naturlige og imødekommende look i haven og uderummet.

Polyrattan klarer det danske vejr

Vi arbejder med massevis af materialer i ILVAs havesortiment. Nogle kræver naturligvis mere vedligeholdelse end andre. Det, vi anbefaler til dig, der ikke vil bruge al fritiden på at pleje havemøblerne – men stadig gerne vil have det lækre naturlook, er polyrattan. Hvis du vælger havemøbler i polyrattan, får du både det æstetisk flotte udtryk fra træ og det nemme vedligeholdelsesfri fra plastik; det bedste fra begge verdener, tør vi godt sige.

Når du vælger dit nye havemøbel i polyrattan, kan du trygt lade havemøblerne stå udendørs uden at være nervøs for, om de kan modstå det danske vejr. Store mængder regn, masser af sol og selv høje temperaturudsving er ingen udfordring for møbler i polyrattan. Materialet er UV-bestandigt og falmer dermed ikke, når det står i fuldt sollys i længere tid ad gangen.

Det kan naturligvis ikke undgås, at møblerne bliver snavsede, når de står ude. Til dét anbefaler vi en simpel rengøring med en klud og evt. en blød børste til det mere genstridige snavs.

Byd sommeren velkommen med en indbydende have