Korg
Korg

Nyd sommermiddage i solen

Der findes næsten ikke noget bedre end at nyde en dejlig middag ude på terrassen om sommeren. Her får du 3 tips og inspiration til at indrette terrassen sådan, at du kan skabe de bedste rammer for mange hyggelige sommermiddage.

1. Komfortable havemøbler

Det vigtigste for at have en god sommermiddag på terrassen er, at dine havemøbler er komfortable, så I kan sidde godt, imens I spiser. Dit havebord bør passe godt til din terrasse eller altan, og så skal det selvfølgelig have plads til, at I alle kan sidde rundt om bordet. Har du et uderum, hvor pladsen er trang, kan du med fordel vælge et havebord som Askia, der ikke fylder meget og kan klappes ud, når du får gæster. 

Det er også et must med gode havestole, så I kan sidde komfortabelt i længere tid rundt om havebordet. Det kan også være en fordel at vælge havestole, der kan stables, så du nemt kan have et par ekstra stole opbevaret til gæster. Click havestolene er lavet af plastlameller, der giver en ergonomisk komfort, og så kan de kan stables. Desuden kan du altid øge komforten i dine yndlingshavestole med bløde havehynder.

Populære haveborde

Populære havestole

2. I skyggen fra en parasol

Selvom det er skønt at sidde og nyde solen, så er det oftest rarest at kunne sidde i skyggen under sommermiddagen. For at holde drikkevarerne kølige og så du ikke skal anstrenge dig med solen i øjnene. Her er det oplagt med en parasol, der kan give skygge og som nemt kan slås ned bagefter, hvis du vil nyde den sidste aftensol efter maden. Vælger du en parasol med tilt, kan du nemt indstille den i løbet af dagen, så den giver skygge de helt rigtige steder.

Populære parasoller

3. Forlæng hyggen med lys og blødt tilbehør

Hvis I sidder længe om bordet, er det om at gøre det ekstra hyggeligt og behageligt. Det kan du gøre med bløde hynder til havestolene, så det er komfortabelt at sidde hele aftenen. Når mørket begynder at falde på om aftenen, er det også en god idé med varme plaider og hyggelig have- og solcellebelysning, der kan skabe stemning og lyse terrassen op og forlænge sommeraftenerne.

Populært havetilbehør

Mere inspiration til sommeren