Kurv
Kurv

Nyd sommermiddage i solen

Findes der noget bedre end at nyde en lækker middag under solens stråler? Nej vel. Faktisk synes vi, at det er noget af det allerbedste ved sommeren. Ryk udenfor og nyd dine måltider under åben himmel. Eller under en parasol… det kan jo blive nødvendigt.

Uanset om du bedst kan lide at spise alene, eller du elsker at invitere venner og familie på grillmiddage, så findes der et havebord til formålet. Skal dit havebord være rundt, langt, småt? Læs med her og find din favorit blandt vores store sortiment af havemøbler.

De runde

Der er altid noget særligt hyggeligt over de runde borde. Og uanset om bordet er formet i træ eller fibercement eller er pyntet med mosaik i smukke farver, så giver det runde bord et smukt og indbydende udtryk i haven eller på terrassen. De runde borde har også den klare fordel, at alle omkring bordet hele tiden kan se hinanden. Her kan snakken lystigt gå, og der er ingen fare for, at nogen vil føle sig overset. Et rundt bord i haven er altså altid en god ide.

De klassiske

Vi kender dem alle sammen, og de er den sikre vinder. De helt klassiske haveborde. Her er der plads til mange mennesker, og der er plads til lidt af hvert. Middage med dem, du holder af, lektier med børnene og afslapning i skønne omgivelser med benene oppe. Når du vælger det klassiske havebord, kan du vælge mellem de helt store modeller, der har plads til alle vennerne, eller du kan gå efter et mindre bord, som passer til dig og dine nærmeste. Det er naturligvis helt op til dig – og pladsen i dit uderum.

De små

Er pladsen trang, eller nyder du bare sommeren bedst i dit eget selskab? Så er det oplagt med et lille havesæt med plads til 2-3 personer. At det er småt, betyder selvfølgelig ikke, at det er mindre hyggeligt og mindre egnet til sommernydelse. Tvært imod faktisk. Det lille havesæt er perfekt, uanset om du vil bruge det, når du drikker morgenkaffen, til aftensmaden eller bare med en frisk sommerdrink. Og så er der plads til det de fleste steder.

Få det bedste ud af din sommerhave