Kurv
Kurv

Altan makeover

Anette og Jan blev de heldige vindere af vores konkurrence om en komplet altan makeover, og nu har vores stylist fået forvandlet deres uderum til en hyggelig oase, hvor de kan nyde de lune sommerdage på altanen. Herunder kan du se hvilke møbler og boligtilbehør, vi har indrettet altanen med.

Flere muligheder på få kvadratmeter

Selvom pladsen på Anette og Jans altan er begrænset, så vores stylist mange muligheder, og kvadratmeterne skulle gerne udnyttes på bedst mulig vis. Vores stylist fik skabt tre hyggelige områder på Anettes 16 kvadratmeters altan, så der er plads til flere funktioner, som alle skaber muligheder for samvær, afslapning og hygge gennem hele sommeren.

Sommerhygge om spisebordet

I det ene af de tre område, der er blevet lavet på Anette og Jans altan, er der indrettet en lille spiseplads. Spiseområdet er indrettet med et lille havebord med plads til to personer, så det ikke tager for meget af pladsen på altanen. Anette og Jan kunne rigtig godt tænke sig, at de fik mulighed for at kunne invitere deres kære på besøg, så vores stylist har valgt det praktiske Askia havebord med slå-ud funktion, så der også kan skabes plads til at invitere gæsterne ud på altanen.

Shop looket

Madlavning under åben himmel

Et af Anette og Jans ønsker til deres nye altan var, at de rigtig gerne ville have plads til deres gasgrill, så det har vores stylist selvfølgelig tænkt ind i makeoveren. Der er blevet lavet en lille grill-station med Estelle konsol bordet, så der fortsat er plads til, at Anette og Jan stadig kan grille sammen under åben himmel, som de gjorde forinden makeoveren.

Shop looket

Hygge og afslapning

Et af Anette og Jans ønsker var, at deres altan skulle indrettes med møbler og boligtilbehør i lyse farver og med klassisk og nordisk stil. Derudover kunne de også godt tænke sig en loungesofa, så der ville være mulighed for rigtig afslapning i sommersolen. Hertil har vores stylist udvalgt lige de produkter, som har kunnet opfylde Anette og Jans ønsker på bedste vis. Det er blevet gjort med et hyggeligt loungeområde med Cabo loungesættet, så der er plads til både at kunne læne sig tilbage, slænge sig og slappe af på altanen.

Shop looket

Vindernes reaktion

Både Anette og Jan er yderst tilfredse med makeoveren af deres altan, og kan ikke finde ord til at beskrive, hvor glade de er for resultatet. De er super fornøjede over al interiør, vores stylist har indrettet uderummet med, og nyder især synet af lyset i lanternerne og solcellelyskæden i aftentimerne.

Shop havemøblerne

Shop boligtilbehøret