Kurv
Kurv

Pift dit uderum op med havetilbehør

Vi kommer forhåbentligt til at bruge mange af dagens timer udendørs, når vejret skifter til det bedre. Og derfor er der brug for at bringe den hjemlige stemning med ud på terrassen og i haven. Med hyggeligt og dekorativt havetilbehør, pifter du nemt og hurtigt dit uderum op, og du vil helt automatisk få endnu mere lyst til at bruge dine timer under sommersolens varme stråler.

Udendørsbelysning

Med solcellebelysning og lanterner, bliver dit uderum til et hyggeligt sted at tilbringe de lune sommeraftener. Hyggestemning er garanteret, også når mørket indtræffer. Med fine lyskæder, dekorative lanterner og lidt solcellebelysning, forlænger du timerne i uderummet og du vil sagtens kunne sidde med en god bog efter mørket er faldet på.

Bløde elementer

Ved at drage bløde elementer med ind i indretningen af dit uderum, indbydes der både til hygge og komfortabel afslapning. Når de varme dage og sommerstemningen rammer, tilbringer vi mere og mere af vores tid udenfor, så hvorfor ikke gøre det lidt ekstra hyggeligt? Med bløde puder, plaider og udendørstæpper, pynter du nemt og hurtigt dit uderum og giver det samtidig et meget indbydende udtryk. Samtidig får du også muligheden for at forlænge timerne i uderummet, fordi du kan putte dig under et blødt tæppe, når kulden begynder at indtræffe.

Vaser og krukker

Med dekorative vaser og krukker i dit uderum kan du nemt tilføje lidt ekstra stemning til din indretning af din have, terrasse eller altan. Planter og blomster i fine former og farver pynter og pryder uderummet og tilføjer samtidig lidt ekstra liv og natur til indretningen. Samtidig tilltrækker de ekstra planter også dyr som sommerfugle og mariehøner, hvilket jo kun tilføjer ekstra meget sommerstemning.

3 trends til din

haveindretning