Kurv
Kurv

Sommerens skønneste have

Indret din have så den passer til dine behov og din stil. Med forskellige sektioner, der tilgodeser ethvert behov for skøn sommerhygge, har du den ideelle have, som både familie og venner uden tvivl vil nyde at besøge i løbet af hele sommeren.

Spiseområdet

Spiseområdet er havens vigtigste område. Det er her, du samler familien. Det er her, du serverer grillmad. Og det er her, snakken går til langt ud på de lyse sommeraftener. Med andre ord er spiseområdet havens midtpunkt og samlingspunkt.

Til sommer vil vi opleve, at mange af havesættene er præget af 2020's helt store trend "Living inside out". Derfor vil mange af havemøblerne lige så godt kunne have stået indenfor. Grænserne mellem ude og inde flyder sammen, og skaber således rammerne for den ideelle udendørs stue.

Uanset stil og behov kan du indrette et spiseområde i haven, der passer til dig og din have. Er du til den farverige, den klassiske den romantiske eller moderne stil? Uanset hvad finder du helt sikkert et havesæt, der passer perfekt ind i din have. 

 

Shop looket

Loungeområdet

Når det er tid til hygge og afslapning i haven, er det oplagt at læne sig tilbage i loungeområdet. Her kan du slænge dig i loungemøblerne med familien og vennerne, og I kan sammen nyde skøn kvalitetstid i de skønneste omgivelser. Med et loungemiljø rykker du stuens dejlige egenskaber udenfor i solen. I stedet for at samle vennerne og familien indenfor i sofaen, kan I mødes i jeres helt egen udendørs stue, mens solen skinner ned på jer.

Shop looket

Solområdet

Når sommerafslapningen skal løftes til et nyt niveau, er det et must med et roligt hjørne, hvor du rigtigt kan nyde solen og sommerens lune. Her kan du med god samvittighed læne dig tilbage i en skøn solseng eller solstol, imens du nyder dit eget selskab, en god bog eller afslapning sammen med en, du holder af.

Så snart du har tid til total afslapning, er der intet bedre end at slå benene op og læne hovedet tilbage, lade tankerne flyve og bare nyde roen. Derfor bør en ægte sommerhave også rumme et vidunderligt solområde, hvor der netop er plads til dén form for afslapning.

Shop looket

Tilbehør til alle områder

Måden vi indretter på indenfor rykker udenfor, og boligtilbehør finder ligeledes deres vej fra indenfor til udenfor. Alt fra sofaborde, puder, tæpper, lamper og vaser bevæger sig ud i haven, for tilsammen at fuldende den perfekte terrasse.

Uanset hvordan du indretter din udendørs stue, din have, din sommeroase, så skal der være plads til hygge i stor stil. Du skaber nemt en hyggelig stemning og personlig atmosfære ved at tilføje forskelligt havetilbehør. Skønne krukker, idylliske udendørslamper samt bløde og farverige tekstiler skaber en indbydende have, der fungerer perfekt som hele sommerens opholdssted for både venner og familie.

Se alt vores havetilbehør her

Udvalgte favoritter

Få inspiration til din sommerhave