Sommerens skønneste have

03. apr 2019

Indret din have så den passer til alle dine behov. Med forskellige sektioner, der tilgodeser ethvert behov for skøn sommerhygge, har du den ideelle have, som både familie og venner uden tvivl vil nyde at besøge i løbet af hele sommeren.

Spiseområdet

Spiseområdet er havens vigtigste område. Det er her, du samler familien. Det er her, du serverer grillmad. Og det er her, snakken går til langt ud på de lyse sommeraftener. Med andre ord er spiseområdet havens midtpunkt og samlingspunkt.

Uanset stil og behov kan du indrette et spiseområde i haven, der passer til dig og din have. Er du til den farverige, den klassiske eller den romantiske stil? Uanset hvad finder du helt sikkert et havesæt, der passer perfekt ind i din have.

Loungeområdet

Når det er tid til hygge og afslapning i haven, er det oplagt at læne sig tilbage i loungeområdet. Her kan du slænge dig med familien og vennerne, og I kan sammen nyde skøn kvalitetstid i de skønneste omgivelser. Med et loungemiljø rykker du sofaens dejlige egenskaber udenfor i solen. Og i stedet for at samle vennerne og familien indenfor i sofaen, kan I mødes i haven, mens solen skinner ned på jer.

Når I slapper af i solen i loungeområdet, er det oplagt at nyde en skøn forfriskning, mens snakken går, og tiden er afsat til formidabel kvalitetstid.

Solområdet

Når sommerafslapningen skal løftes til et nyt niveau, er det et must med et roligt hjørne, hvor du rigtigt kan nyde solen og sommerens lune. Her kan du med god samvittighed læne dig tilbage i en skøn solstol, imens du nyder dit eget selskab, en god bog eller afslapning sammen med en, du holder af.

Så snart du har tid til total afslapning, er der intet bedre end at slå benene op og læne hovedet tilbage, lade tankerne flyve og bare nyde roen. Derfor bør en ægte sommerhave også rumme et vidunderligt solområde, hvor der netop er plads til dén form for afslapning.

Tilbehør til alle områder

Uanset hvordan du indretter dit uderum, din have, din sommeroase, så skal der være plads til hygge i stor stil. Du skaber nemt en hyggelig stemning og personlig atmosfære ved at tilføje iøjnefaldende havetilbehør. Skønne krukker, idylliske lanterner og bløde tekstiler skaber en indbydende have, der fungerer perfekt som hele sommerens opholdssted for både venner og familie.

Se alt havetilbehør her

Få inspiration til din sommerhave

Se alle

havemøbelsæt

Se alle

loungemøbler

Læs dette års

havekatalog