Kurv
Kurv

Tag efterårshyggen med udenfor

Efter en dejlig, lang sommer er det altid lidt svært at vænne sig til, at hyggen nu skal foregå indenfor. Derfor giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du kan skabe ægte efterårshygge på terrassen og i haven. Med bløde puder og plaider og behageligt lys, kan du nemt nyde udelivet et godt stykke tid endnu.

 

Hold varmen på en hyggelig måde

Når du skal nyde udelivet i efteråret, kan det blive nødvendigt med lidt ekstra for at holde varmen. Tænd et hyggeligt bål, der på en og samme tid skaber hyggelig stemning og tilfører varme på terrassen. Eller tag alle dine mest bløde og dejlige plaider med udenfor og læn dig tilbage i dine have- eller loungemøbler og nyd, at sommeren måske ikke helt var forbi endnu alligevel.

 

Når mørket falder på

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker lys og lamper. Indenfor, udenfor, i haven, på terrassen. Ja, der er ikke noget som lys, der kan sætte stemningen og skabe lige dén hygge, som sommerhaven kalder på. Med det rette lys i haven forlænger du timerne, og lyset gør, at du kan sidde udenfor langt hen på aftenen – og måske endda natten.

 

Planter der holder vinteren over

Du kan med fordel indrette et hjørne på terrassen, hvor der er ekstra hyggelig stemning i form af planter i alle afskygninger. Planter og græs er bare med til at sætte den dér uimodståelige stemning, som vi har så svært ved at sætte en finger på. Vælg nogle krukker i et look, der passer til dine havemøbler og skab en smuk sammenhæng i uderummet.

 


Få mere ud af din have