Kurv
Kurv

3 trends til din haveindretning

Foråret er på vej, og sommeren venter lige om hjørnet. Der er ingen tvivl om, at så snart de tunge, grå skyer gør plads til den blå himmel, så trækker vi ud i haven og nyder foråret - og det betyder, at det er tid til indretning af haven til sæsonens udeliv. En ny sæson er lig med nye tendenser og nye trends. Så hvilke trends præger haveindretningen i år? Vi guider dig til de største trends til sommerhaven anno 2022, så du kan bruge dem som inspiration til din haveindretning.

Træ med dekorative detaljer

I år indretter vi terrassen med havemøbler i kvalitetstræ med de smukkeste dekorative detaljer og linjer, der giver lidt ekstra til haveindretningen. Du finder blandt andet haveborde af trælameller og sildeben, samt loungemøbler i FSC-certificeret teak- og eukalyptustræ, som ser både smukt ud og holder i mange år fremover. Havemøblerne i træ bringer også naturen ind i indretningen af haven og terrassen, og det skaber en dejlig ro og jordbundenhed, der giver lyst til at opholde sig i uderummet.

Indendørsstemning udendørs

Igen i år ser vi en stigende tendens til at bringe elementer fra indretningen indendørs med ud på terrassen for at genskabe stemningen, der indbyder til samvær og udendørshygge. Du kan altså sagtens bruge elementerne indendørs til at få idéer til haveindretningen. Med polstrede loungesofaer, der minder om sofaen indenfor, udendørstæpper, puder, plaider og vaser bliver terrassen hurtigt til en stemningsfuld oase, der oser af hygge på lune sommeraftener. Du finder endda også puffer og sækkestole, som kan bruges udendørs, da både de og loungemøblerne er lavet i hurtigttørrende skum og vandafvisende stof. 

 

Naturens farvepalet

Farvepaletten i denne sæson drager inspiration fra naturen og dens rolige, afdæmpede nuancer. Farver som taupe, okker og isblå er især i fokus, og farverne klæder både havemøbler og havetilbehør i indretningen af haven. Derfor er det nemt at inddrage naturens farver og skabe en indretning af terrassen, hvor farverne går igen og binder hele uderummet sammen. 

Bliv inspireret til din sommerhave