Kurv
Kurv

Unikke designs til haven

Sommerens sortiment af produkter til haven ruller derudaf, og igen i år er der en masse designs i forskellige kategorier, der skiller sig ud på den ene eller den anden måde. Du har måske allerede bidt mærke i nogle af dem? Er du til møbler, der kombinerer det bedste fra to verdener, så skal du helt sikkert blive hængende, for det er lige præcis, hvad disse produkter kan. Læs med, og bliv klogere på nogle af de unikke designs, som ILVA tilbyder til haven i år. 

en Flettet trone 

Må vi præsentere majestæten over dem alle: ALOHA. Her er der skruet op for flet, komfort og design, som i en nærmest perfekt symbiose skaber denne flettede trone af en loungelænestol. Udover sit attraktive ydre består ALOHA af et pulverlakeret aluminiumsstel, som er godt egnet til at klare det danske vejr. Det samme gælder for den sandfarvede hynde i olefin, som også sagtens kan klare, hvis der skulle være en byge gemt i det danske sommervejr.  ALOHA er kendetegnet ved det dominerende, håndflettede ryglæn, som passer godt ind i denne sæsons Scandi-Terranean, som er resultatet af fusionen mellem Norden og Middelhavets varmere himmelstrøg. 

Du kan se meget mere til ALOHA lige her.

korius loungeserie

En anden sommerlig sag, som du nok allerede er stødt på, er KORIUS. Den fleksible loungesofa i moduler er det perfekte eksempel på, når livet indenfor rykker udenfor i sommermånederne. Her vil vi gerne have samme komfort, design og funktion - uden kompromis. Og det får du med KORIUS, som med sit quick dry foam sikrer en både behagelig og holdbar løsning i din have eller på din terrasse. Med quick dry foam løber vandet nemlig direkte igennem den åbne cellestruktur i sofaens materiale, hvis der skulle komme en våd pause i det danske sommervejr,

En ægte flyder

Turen er kommet til VESINA, som - ligesom ALOHA - er et godt eksempel på det venskab, der opstår mellem Norden og Middelhavet i Scandi-Terranean trenden, der pryder denne sæson hos ILVA. Loungesættet består af en loungesofa samt en loungehvilestol, som begge er designet med reb hele vejen rundt, som står rigtig flot til stellet i sortlakeret rustfrit stål. Når du nyder sommeren i dit nyt VESINA loungesæt, så husk at lægge mærke til, hvordan det sandfarvede polyesterreb afgiver grafiske mønstre, når det rammes af solens stråler. Med VESINA får du et ægte flydersæt, som både giver afslapning for øje og sind. 

Se mere til VESINA her

lad din have skille sig ud

Med VIGO kan du for alvor lade din have skille sig ud. De bombastiske elementer af fibercement giver dig mulighed for at skabe rum på terrassen, og du kan eksempelvis med VIGO piedestal eller haveskamlerne fremhæve havetilbehør, som du gerne vil have, at øjet fanger. Om det er en smuk og sommerlig blomsterbuket, en læskende og kølig drink, eller måske en hyggelig og elegant udelampe er helt op til dig. VIGO serien består af fibercement, hvilket er et yderst vejrbestandigt materiale, som kan modstå lidt af hvert. Når vinterhalvåret nærmer sig, anbefaler vi dog at overdække dine VIGO møbler for at undgå frostsprængninger. 
Har du brug for en spiseplads til dine havemøbler, kan du både finde VIGO som loungebord og cafébord.

Du finder hele VIGO serien her. 

DALBY = En moderne fortolkning

Med DALBY får du en moderne fortolkning af de klassiske havemøbler. Stellet består af FSC®-certificeret olieret eukalyptus og skaber et flot og klassisk look til haven eller terrassen. Som modspil til træet medfølger de lysegrå hynder i textilene. Serien kræver minimal vedligeholdelse og tåler både sol og vand. 

Kombinér eksempelvis DALBY loungesofa og loungehvilestol med et VIGO loungebord for et flot look i grålige nuancer. 

Gør sommeraftenerne længere

Der er ikke noget skønnere end at kunne fortsætte grillaftenen udenfor - uden at skulle gå ind i varmen, så snart solen er gået ned. Men hvordan kan du forlænge de skønne sommeraftener udenfor? Først og fremmest kommer du naturligvis langt med lune tæpper, eller måske endda en varmelampe, men det er vigtigt ikke at glemme belysningen. Stearinlys er hyggelige, men de er ikke altid så praktiske at have stående. I stedet bør du overveje LINDESBERG bordlampen. Her føles det som om, at solen skinner videre, når du tænder den trådløse lampe på terrassen eller i have i de senere aftentimer. Lampen tåler vand, kan stå både inde og ude, og ved en fuld opladning kan den lyse mellem 5 og 8 timer. 

Find LINDESBERG lampen i hvid, taupe eller sort. 

taro loungesæt

Med TARO behøver du ikke at gå på kompromis med komforten, selv om den udendørs plads skulle være lidt trang. TARO loungesæt består af en loungesofa og to loungestole, som nemt kan stables og pakkes sammen, når det ikke er i brug. Du kan også med fordel bruge det som et ekstra sæt, der kan tages frem, hvis der skulle komme mange gæster. Stellet består af aluminium, så du behøver ikke at bekymre dig om rust eller vedligeholdelse.