Kurv
Kurv

Tidløse klassikere til soveværelset

Gør dit soveværelse personligt 

Soveværelset er det rum, vi går til for at få ro og lade op til næste dag. Derfor er indretningen også vigtig, her skal måske ikke ske lige så meget, som der gør i stuen. Det er dog stadig vigtigt at du føler dig tryg og hjemme i dit soveværelse, så her kan du også lade din personlighed skinne igennem. 

Med få og enkle elementer kan du nemt få indrettet dit soveværelse, så det indbyder til afslapning, og er et rum, du glæder dig til at være i. 

Hvis du har pladsen, kan det være rigtig fint med et sengebord og en bordlampe. Her kan du sidde og læse en god bog, inden sengetid. Hvis du har mindre plads, så er en god løsning en hylde og en væglampe. På den måde bruger du ikke pladsen på gulvet, men har stadig mulighed for at stille et glas vand ved siden af din seng, og du får stadig god belysning. 

Når du placerer en kommode i dit soveværelse, får du mere opbevaringsplads, og kommoden giver et ekstra flot udtryk. Ved at stille en vase eller nogle lysestager på kommoden, tilføjer du mere af din personlighed i rummet. Hæng et flot spejl eller et billede over kommoden enten af et motiv eller af noget, der har en særlig betydning for dig. 

En sengegavl bidrager nemt tilden hyggelige stemning. Ved at vælge en blød sengegavl er den god at sidde op ad, hvis du skal læse lidt i en bog inden sengetid, eller hvis din partner kommer med morgenmad på sengen. Vælger du en i træ, tilføjer du nemt mere charme i dit soveværelse. Den har et naturligt og varmt udtryk, der fungerer godt i alle indretninger. 

Find mere inspiration til dit soveværelse herunder