Kurv
Kurv

1 bord - 4 forskellige stole

Drømmer du om et elegant bord i massivt træ, der passer ind i enhver indretning, så lad os præsentere dig for Lake. Lake er et af vores populære egetræsborde, der nemt kan tilpasse sig den stil, du bor med – uanset hvilke spisebordsstole du foretrækker. Læs med og se, hvordan Lake spisebordet ændrer udtryk alt efter, hvordan du indretter med det.

Klassisk, nordisk

Indret dit træbord med matchende træstole, der understreger det klassiske, nordiske udtryk. Med det helt klassiske design får du et lækkert og simpelt udtryk til spisestuen. Et udtryk, der altid passer ind, og som altid løfter rummet til et nyt, rart niveau.

Dekadent velour

Vil du gerne indrette dit spiseområde med moderne materialer, kan du med fordel sætte Lake spisebordet sammen med en spisebordsstol i velour. Denne grønne velourstol giver træbordet et blødt modspil, der passer rigtig godt ind i det moderne hjem.

Stilren minimalisme

Det stilrene udtryk kan nemt passes ind i de fleste hjem. Uanset om du bor stilrent og afdæmpet i forvejen, eller om din spisestue kunne bruge en stilren og minimalistisk kontrast til resten af hjemmet. Stolenes rene stil og lyse farve giver et flot modspil til det rustikke egetræ, og spisestuen får et indbydende og rent udtryk, som du kan præge i retningen af din personlige stil med boligtilbehør og nips.

Rå og kurvet

Egetræets lune nuance spiller enormt flot sammen med det rå cognacfarvede læder. Med denne kombination får du et udtryk, der er varmt og imødekommende. Hvis du ønsker et moderne og tidssvarende look i din spisestue kan du med fordel indrette denne stil med en af tidens helt store trends: jordfarver og gule nuancer.

Trænger din spisestue til et løft?