Kurv
Kurv

Inspiration til borddækning

Mangler du inspiration til borddækningen? Vi har samlet 4 forskellige bud på et flot og veldækket bord, som med garanti vil sætte stemningen for de mange forårsfester.

Det festlige forårsbord

Spring ud i foråret med en borddækning i lyse pasteller og smukke blomster! Lad borddækningen være klassisk med et skævt twist inspireret af en skøn forårsdag. Dæk op med hvidt stel, stilrene glas og smukt guldbestik, som vil tilføre borddækningen varme og eksklusivitet. Bliver det for lyst og enkelt, kan du skabe stemning ved at tilføje ekstra blomster, stearinlys og fine balloner.

Det rustikke bord

Er du til autentiske og naturlige udtryk, vil den rustikke borddækning måske lige være noget for dig. Borddækningen hiver den udendørsstemning med indenfor, og der er altså rig mulighed for at mikse forskellige materialer i form at tallerkener, servietter, glas og bestik. Lad gerne tingene stå lidt tilfældigt for at opnå den ultimative, rustikke stil og pynt med naturlige elementer. 

 

Fang stilen

 

Det eventyrlige bord

Led tankerne hen på en smuk sommerdag med en flot og eventyrlig borddækning. Gå efter smukke sommerlige nuancer som grøn, gul og blå og fuldend din borddækning med fine naturlige elementer. Skab harmoni ved at samle vaserne et sted, hvilket vil give borddækningen volume. 

Det romantiske bord

Lad romantikken være omdrejningspunktet for din borddækning og skab den perfekte intime atmosfære omkring middagsbordet. Tilføj rødelige nuancer, blomster og en masse stearinlys. Giv det romantiske udtryk et råt modspil med mørke kontraster. 

Fang stilen