Kurv
Kurv

Nemme forvandlinger til spisestuen

Med små forandringer kan du nemt løfte stilen og skabe stor effekt i spisestuen. Vi guider dig til, hvad du skal gøre, hvis dit spiseområde trænger til en kærlig hånd. 

 

Komfort og hygge 

Giv dine gæster lyst til at blive hængende ved bordet med tilføjelse af blødt materiale i dine spisebordsstole. Her kan du også indrette med puder, skind og tæpper, så det giver en ekstra hyggelig stemning.

Fang den botaniske trend 

Planter har en vidunderlig evne til at frembringe liv og stemning. Du kan derfor nemt skabe forandringer i spisestuen ved hjælp af planter. og blomster Ikke nok med, at det ser godt ud, så giver planter og friske blomster et rigtig godt indeklima. 

Must have til spisestuen 

Hvis ikke du allerede har det, så er et gulvtæppe et must have til spisestuen! Intet er bedre til at bringe varme og komfort ind i en spisestue end et tæppe. Ikke nok med, at det indrammer spiseområdet, så tilfører det personlighed og stemning til rummet. Derudover beskytter et gulvtæppe mod, at dine gulvet bliver ridset af dine spisestole. 

Praktisk og dekorativt 

Mangler du plads til opbevaring af glas og service, vil et vitrineskab og reoler være en rigtig god investering. Vitrineskabe og reoler giver dig overblikket over det fine porcelæn, hvilket er mindst lige så dekorativt, som et maleri. Hvis pladsen er trang, kan du med fordel indrette med åbne vægreoler i forskellige størrelser, som både vil fungerer til opbevaring og som dekoration i din spisestue. 

 

Lad dig inspirere