Nemme forvandlinger til spisestuen

11. mar 2020

Med små forandringer kan du nemt løfte stilen og skabe stor effekt i spisestuen. Vi guider dig til, hvad du skal gøre, hvis dit spiseområde trænger til en kærlig hånd.

Komfort og hygge

Giv dine gæster lyst til at blive hængende ved bordet med tilføjelse af bløde skind og hynder til spisestuen. Indret med lammeskind og giv spisestuen en hyggelig stemning.

Fang den botaniske trend

Planter har en vidunderlig evne til at frembringe liv og stemning. Du kan derfor nemt skabe forandringer i spisestuen ved hjælp af planter. Ikke nok med, at det ser godt ud, så giver planter et rigtig godt indeklima.

Must have til spisestuen

Hvis ikke du allerede har det, så er et gulvtæppe et must have til spisestuen! Intet er bedre til at bringe varme og komfort ind i en spisestue end et tæppe. Ikke nok med, at det indrammer spiseområdet, så tilfører det personlighed og stemning til rummet. Derudover beskytter et gulvtæppe mod, at dine gulvet bliver ridset af dine spisestole.

Praktisk og dekorativt

Mangler du plads til opbevaring af glas og service, vil et vitrineskab være en rigtig god investering. Denne type skab giver dig overblikket over det fine porcelæn, hvilket er mindst lige så dekorativt, som et maleri. Er pladsen trang, kan du i stedet indrette med åbne vægreoler, som både vil fungerer til opbevaring og som dekoration i din spisestue.

Udvalgte favoritter til spisestuen

Giv din spisestue nyt liv

Sid pænt!

Find dit nye spisebord

Mangler du inspiration?