Kurv
Kurv

Guide: Sådan skaber du en luksuriøs hotelstil derhjemme

Store voluminøse møbler, lækre tekstiler, marmor, messing og et pift af internationale design i samspil med det klassiske danske. Et kompromisløst miks af det hele er opskriften på den eksklusive og elegante hotelstil, som du måske er blevet inspireret af, når du har været ude og rejse.  

Men hvad skal der til, for at skabe den hyggelige og intime stil? Og hvordan skaber man den uden at det hele kommer til at virke alt for tungt og mørkt. Hemmeligheden er leg med materialer, teksturer og farver.

 

Gyldne metaller og glas


Messing og kobber oser af international hotelstil og tilfører elegance og varme til indretningen. Den skinnende tendens er ikke til at overse og giver hjemmet et eksklusivt og luksuriøst udtryk! Giv hjemmet masser af shine med gyldne metaller og tekstiler med guldprint. 

 

Vi anbefaler

Dekadent hyggestemning med velour


 Velour dominerer tidens boligtrends både inden for møbler og tilbehør, og det er ikke svært at forstå! Velour er nemlig et blødt og lækkert materiale med et indbydende touch som giver indretningen varme, elegance og et luksuriøst udtryk.

Vi anbefaler

Viser 0 af 0

Indret med lækre tekstiler


Puder, gulvtæpper, plaider - you name it! Tekstiler i farver med spændende print og mønstre er en kærkommen trend, som vi elsker! Fyld soveværelset med et smukt sengetæppe og puder som står i flere rækker ved hovedenden. 

Vi anbefaler

Viser 0 af 0

Farveeksplosion


Vores nordiske lyse gulve og vægge, skal have modspil af mørkere møbler for at skabe en mere international stil. Den glamourøse elegance i Art Deco dikterede oprindeligt også mørke farver, som lilla, flaskegrøn, rød og petroleumsblå. Sammensætter du de mørke farvetoner med andre elementer fra Art Deco som messing, stål og marmor, skaber du dybde og kontraster i dine rum. 

Vi anbefaler

Viser 1 af 1

En drøm af en sengegavl


Sengegavlen er et sikkert køb, hvis du ønsker at fuldende stilen i soveværelset. En sengegavl er ikke kun et æstetisk element i indretningen, men også en god støtte til ryggen samt til de mange puder i sengen.

Vi anbefaler