Kurv
Kurv

Velour er kommet for at blive!

Engang var det gammeldags, nu er det indbegrebet af boheme og afslappet luksus. Velour i alle farver dominerer indretningen på især sofaer og puder.

Hop med på trenden og bring velour ind i din indretning. Velour er et af de mest trendy materialer, der præger boligindretningen i øjeblikket. Hvis du er modig, kan du med fordel vælge et større velourmøbel i din indretning. Hvis du gerne vil gå stille frem og forene dit hjem med velour-trenden, kan du roligt bringe små elementer af velour-boligtilbehør ind. Én ting er helt sikkert – velour i indretningen er kommet for at blive!

 

I en nordisk indretning hvor klassiske møbler ofte er i fokus, kan en sofa i velour skabe et iøjnefaldende, spændende og anderledes udtryk. Velour er ikke bare blødt og behageligt, det er også med til at give liv til hjemmet og giver et flot twist til din boligindretning. Der er ingen tvivl om, at velour-materialet er en stor trend, og vi er sikre på, at det er en trend, der er kommet for at blive. Så hold dig ikke tilbage og vær ikke bange for at investere i større møbler til din boligindretning. Er du allerede hoppet med på trenden og er tryg ved at invitere velour indenfor i dit hjem, så er en sofa i velour helt sikkert lige dig!

 

 

Er du allerede overbevist og klar til at indrette med velour? En hurtig og nem måde at få det trendy og dragende materiale ind i hjemmet på er i form at små løsninger som puder, skamler og puffer. Ved at indrette med boligtilbehør og små møbler i velour kan du på en nem måde løfte din boligindretning til et nyt niveau med både kant og charme. Samtidig tilføjer velour i alle nuancer varme og hyggestemning til rummet og indbyder til hyggestunder i dejlige omgivelser. Hvad enten du indretter dit hjem med velour i form af en sofa, lænestol, puder eller puffer, så tilfører du øjeblikkeligt et ekstravagant og elegant udtryk i din indretning, som er kommet for at blive.

 

Få mere inspiration til dit hjem her