Kurv
Kurv

Dekorér glas med vinduesmaling

Har du brug for lidt inspiration til at sætte gang i julestemningen? Så se med her, for vi er gået i det kreative hjørne og har fundet vinduesmalingen frem. Du husker det nok, fra da du var barn, men du kan sagtens finde det frem igen. Her har vi brugt vinduesmaling til at dekorere forskellige typer glas og på den måde skabt fyrfadsstager med et personligt touch samt lavet bordkort på vinglas.

Fyrfadsstager

Synes du også, at det er hyggeligt med levende lys? Så gør som vi har gjort, og lav dine egne fyrfadsstager. Vi har blot taget udgangspunkt i ganske almindelige drikkeglas, hvorpå vi har malet snefnug. Det er selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænser, så du bestemmer helt selv, hvilket motiv du vil gå med - det kunne eksempelvis være grantræer eller julehjerter. Hvis du engang skulle blive træt af dit design, så er det jo så nemt med vinduesmaling, at du blot kan pille dine kreationer af igen.

Se videoen her:

Glas, der kan bruges til fyrfadsstager

Bordkort

Bordkort hører sig til på et veldækket bord. Det skaber ro både for gæster og vært, da man som gæst ikke skal tage stilling til, hvor man skal sidde - man kan blot sætte sig og nyde selskabet. Ligeledes kan man som vært være med til at skabe en god stemning ved at placere folk, man mener har noget til fælles, ved siden af hinanden og på denne måde indbyde til, at der opstår en god summen rundt om bordet. Gør som her, og brug vinduesmalingen til at skrive dine gæsters navne direkte på glassene.

Glas, der kan bruges til bordkort

Del dine kreationer

Vi håber, at du her har fået lidt inspiration til at fremtrylle julehyggen. Du kan selvfølgelig også bruge idéen med vinduesmaling i andre sammenhænge. En ting er dog helt sikker - vi ville elske at se dine kreationer med vinduesmaling, så tag endelig dine billeder med #ILVAbolig og @ILVAbolig, så er du med til at inspirere os og andre 🤍