Kurv
Kurv

Pynt op til Halloween

Halloween er en (u)hyggelig og festlig anledning til at være kreativ. Skab indendørs hygge og kast dig ud i dekorative Halloween do-it-yourself projekter. Således får du nogle hyggelige stunder samtidigt med, at du får pyntet dit hjem op. 

Halloween DIYs

Lad din kreativitet udfolde sig med vores Halloween-DIY, og skab et pyntet hjem fyldt med stemning. Vi har udvalgt nogle dekorative Halloween-DIYs, hvor alle kan være med. Så tøv ikke med at invitere veninder, familie eller dine børn til (u)hygge. Få kreative idéer herunder:

Hvide græskar: Mal på græskar med hvid maling for et anderledes og stilfuldt look. Tegn først omridset op med en tusch eller en pensel med maling. Mal derefter græskaret af to omgange, så det står skarpt. Placer de hvide græskar på dit trappetrin for at byde gæster velkommen.

Prikkede græskar: Dyp din finger i orange eller hvid maling. Sæt derefter fingeraftryk på græskaret. Brug Poscha tuscher til at tegne en top og et ansigt på fingeraftrykket, så det ligner spøgelser og mini-græskar. Sæt de prikkede græskar sammen med et par lanterner for at skabe et hyggeligt udtryk i din have eller på din altan.

U(hyggelige) stearinlys: Tegn forskellige uhyggelige ansigter på hvide stearinlys med en sort Poscha tush. Det er enkelt og billigt.

Græskar fyrfadsstage: Lav en fyrfadsstage ud af et lille græskar ved at udhule græskaret med en boremaskine med et stort, rundt bor. Placér derefter et fyrfadslys i stagen.

Halloween mandariner: Køb et net med mandariner og brug en Poscha tush til at tegne ansigter på dem. Vupti - du har lavet små, spiselige græskar-hoveder. 

Dekorer dit hjem, din have eller din altan med dit kreative Halloween-pynt. Lav også gerne en dekorativ bordopdækning med det fine Halloween-pynt, hvis du får gæster på besøg eller skal holde en Halloween-fest. 

(U)hyggelig efterårsfest

Den amerikanske tradition, Halloween, er en efterårsfest, som mange danskere har taget til sig. På engelsk hedder aftenen før allehelgensdag "All Hallows Eve". Dette navn er blevet trukket sammen til navnet "Halloween". Halloween har gamle forbindelser til døden og til overnaturlige hekse. I gamle dage troede man, at de døde vendte tilbage til livet på jorden til Halloween den 31. oktober.

Halloween er altså oprindeligt kendt for at være en uhyggelig fest, men i dag forbinder flere danskere Halloween med en hyggelig efterårsfest, som bliver fejret med slik, udhulede græskar og udklædning. Flere kreative Halloween-DIYs skaber også hygge fremfor uhygge. Græskar og funklende lys pynter hjemmet og giver en hyggelig stemning i efterårets mørke. 

Del din Halloween-pynt

Er du blevet inspireret af vores Halloween-DIYs? Vi ville elske at se, hvad du har fået lavet - så tøv ikke med at dele din Halloween-pynt via #ILVAbolig og @ilvabolig, så vi, og andre kan blive inspireret af dig 🧡

Skab hygge i din indretning

Hent mere inspiration til hjemmet