Kurv
Kurv

Stue

Se forvandlingen: Makeover af stuen

Majbritt blev den heldige vinder af en makeover af stuen, som trængte til et nyt og opdateret look. ILVAs stylist har tryllet og har i samarbejde med Majbritt og familien fundet frem til en indretning af stuen, som passer til netop deres ønsker og behov. Se Majbritts smukke nye stue og resultatet af makeoveren lige her!

Makeover med personlighed

Med denne makeover var målet at give indretningen af stuen en gennemgående opdatering og skabe et smukt og indbydende stuerum med skønne detaljer. Samtidig har stylisten haft for øje at indrette stuen, så den passer til familiens egen stil og har en råd tråd igennem hele rummet.

 

 

 

 

Stuen

I stuen tilbringer man en masse tid, og det er derfor vigtigt, at rummet indbyder til hygge og samvær. I Majbritts stue har vi skruet op for hyggen med et blødt tæppe under den store hjørnesofa, hvor familien drømte om at have plads til at slå benene op og slappe af. Den indbydende fornemmelse understreges også af de smukke puder, plaider og planter, som tilfører masser af hjemlig stemning til stuen.

For at give indretningen lidt kant og modspil til de bløde tekstiler, har stylisten tilføjet lænestolen i røgfarvet egetræ og læder, den enkle reol med skarpe linjer og iøjefaldende billeder på væggen.

 

 

 

 

Spisestuen

Familiens spisestue ligger i forlængelse af stuen, adskilt af en smuk bue. For at hele stuerummet kunne komme til sin ret, har stylisten valgt at indrette en ny spiseplads, der følger indretningen i stuen og skaber en rød tråd, der ikke er til at overse. Sammenhængen mellem de to dele af stuen understreges af tæpperne, som er det samme under både sofa og spisebord. Ligeledes har stylisten valgt at bruge sofabord og spisebord i røgfarvet sildeben fra samme serie. Som den ekstra lille detalje, der binder rummet sammen, går spisebordsstolenes smukke og varme gule farve igen på én af sofaens puder og detaljerne i varme gule og guld nuancer.