Kurv
Kurv

ILVA Silkeborg

Adresse
Viborgvej 16B
8600 Silkeborg
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Et inspirerende møbelunivers

Ikke langt fra Silkeborgs hyggelige centrum finder du et af ILVAs møbelhuse. Vores naboer tæller blandt andet et udvalg af supermarkeder, butikker og spisesteder, så du har størstedelen af dine indkøb samlet ét sted. Det er måske særlig praktisk for dig, der er kørt et stykke vej for at besøge os. Heldigvis er der også let adgang til os fra motorvejen, og når du ankommer, er der gode muligheder for parkering i området.

Og vi håber, at du har lyst til at tage turen. I vores møbelhus i Silkeborg har vi gjort vores bedste for at skabe et inspirerende univers med møbler til ethvert hjem. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige ”rum”, som vores dygtige personale har sammensat og håndplukke de ideer, du synes passer bedst til dit hjem.

Her finder du også møbler og boligtilbehør fra mange forskellige brands. Vores sortiment byder blandt meget andet på et stort udvalg af både sofaer, tæpper, senge, lamper og spiseborde, så du kan fuldende din indretning, uanset om du er på udkig efter møbler til stuen, soveværelset – eller hele hjemmet. Og når sommersæsonen nærmer sig, kan du også sætte havemøbler fra din lokale ILVA frem på terrassen.

Møbler til priser alle kan være med på

Hos ILVA synes vi, at det er vigtigt at alle får mulighed for at indrette det hjem, de drømmer om. Derfor finder du et udvalg af møbler og boligtilbehør til enhver pengepung, når du besøger vores møbelhus i Silkeborg. Du er også altid velkommen til at tage fat i én af vores medarbejdere, hvis du ønsker rådgivning i forhold til, hvilke af vores møbler der bedst muligt får dine ønsker, behov og budget til at mødes.

I det hele taget gør vi vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du besøger dit lokale bolighus. Her i 8600 synes vi heldigvis, at vi har nogle af de bedste medarbejdere en møbelforretning kunne ønsker sig, for det er dem, der forvandler vores møbelbutik til et imødekommende og inspirerende møbelunivers.

Du vil blandt andet møde faguddannet personale, der står klar til at svare på alle dine spørgsmål til produkter, indretning, levering, og hvad du ellers kunne have på hjertet i forbindelse med dit møbelkøb, så I sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi har åben, når du har tid

I en travl hverdag, er det vigtigt med en rolig base; et hjem hvor du slapper af fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at du har mulighed for at indrette dig på en måde, som gør dig glad. Men i en travl hverdag kan det måske være svært at finde tiden til at fordybe dig i boligindretning.
Du kan altid gå på opdagelse i vores onlineunivers, hvor butikken aldrig lukker og slukker. Men hvis du foretrækker at mærke stemning på egen krop og gå på opdagelse i vores fysiske lokaler, så kører du sjældent forgæves, når du vender snuden mod ILVA i Silkeborg. Vi har nemlig lange åbningstider, både i hverdagen og hele weekenden.

Så kom endelig på besøg i ILVA Silkeborg. Vi glæder os til dit besøg.