Kurv
Kurv

REKRUTTERINGSPROCES

Vi modtager kun ansøgninger via vores online ansøgningsformular, som du altid vil finde links til i stillingsopslaget.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til hr@ilva.dk.

Hvordan ansøger jeg om et job hos ILVA?

Du kan søge vores ledige stillinger under Ledige stillinger.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger via mail. Du kan dog tilmelde dig vores jobagent, så du fremover får besked, når vi slår en stilling op, som matcher dine ønsker og kvalifikationer: Jobagent

Hvor gammel skal jeg være for at arbejde hos ILVA? 

For at søge job som ungarbejder skal du være mellem 15 og 18 år. For stillinger udover ungarbejder, skal du være fyldt 18 år.

Tilbyder I tidsbegrænsede stillinger? 

Vi tilbyder forskellige typer tidsbegrænsede stillinger – blandt andet til barsel, orlov og ekstra travle perioder. 

Hvad skal jeg overveje, hvis jeg vil søge job hos jer? 

Du skal være klar på at arbejde i et tempofyldt arbejdsmiljø, hvor kunden er i centrum. Herudover sørg for, at du er i stand til at arbejde i den fleksible arbejdstid, der kendetegner detailhandlen.

Har I praktikanter og studentermedhjælpere? 

Hos ILVA giver vi mulighed for praktikophold og har studentermedhjælpere i en række afdelinger på vores hovedkontor, såsom HR, marketing og retail. Gensidig adgang til ny viden, erfaringsudveksling og nye perspektiver på praksis såvel som teori, oplever vi som værdifuldt for både os og den studerende. Såfremt vi søger praktikanter eller studentermedhjælpere vil dette fremgå under Job i ILVA.

Kan man skrive projekt i samarbejde ILVA?

Hos ILVA finder vi det vigtigt at skabe gode relationer til uddannelsesmiljøet. Vi stiller os derfor gerne til rådighed i forbindelse med bachelor- og specialeopgaver og opfatter et samarbejde som meget givne og lærerigt for begge parter. Hvis du ønsker et projektsamarbejde, bedes du skrive en mail til hr@ilva.dk hvor du uddyber din problemformulering, og hvad du forventer, vi skal stille til rådighed i forhold til materiale, interviews m.m., hvorefter vi vil foretage en vurdering af, om vi har ressourcer til at hjælpe.