Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Moderne og praktiske linoleumsborde til spisestuen

Linoleum er sammensat af forskellige naturmaterialer, herunder linolie, harpiks og kork, og det har en masse gode egenskaber. Det er blandt andet støjdæmpende og fedtafvisende – to ting, der gør det velegnet som overflade på spiseborde. Når du vælger et spisebord med linoleum, får du derfor et praktisk bord med en slidstærk overflade. Af samme årsag kan du også finde linoleumsborde til andre af hjemmets rum – for eksempel: sofaborde.

Så på opdagelse i vores udvalg, der både rummer linoleumsspiseborde til den rummelige spisestue såvel som til den mindre familie.

Linoleumsspiseborde findes i mange former og farver

Spiseborde med linoleumsbordplader oplever en stigende popularitet, og derfor findes de også i et stort udvalg af former, farver og design. Blandt vores udvalg vil du ofte kunne finde:

  • Runde spiseborde med linoleum: Et rundt spisebord med linoleum er et hyggeligt og praktisk valg til mindre hjem. Den runde form skaber et organisk udtryk i rummet, ligesom fraværet af kanter sikrer, at man næsten altid kan rykke sammen og skabe plads til en ekstra.

  • Linoleumsborde med udtræk: Blandt vores linoleumsspiseborde kan du ofte finde både kantede og runde linoleumsborde med udtræk.

  • Morderne farver: Linoleum er nemt at indfarve, og derfor finder du vores spiseborde i linoleum i et udvalg af moderne farver. Indenfor den skandinaviske indretningstradition er afdæmpede jordfarve populære, og særligt spiseborde med grønt linoleum finder deres vej til danskernes hjem. Derudover hitter klassiske sorte linoleumsspiseborde også.

  • Bordplader i linoleum og stel i træ: Vores linoleumsborde har ofte et stel af træ, og du kan blandt andet skabe en flot kontrast ved at vælge en overflade i sort linoleum og stel i lys eg.

Sådan plejer du dit spisebord i linoleum

Borde med linoleumsbordplader er velegnede som spiseborde, fordi de er meget holdbare, så længe du passer ordentligt på dem. Overfladen er fedtafvisende og nem at rengøre, og derfor kan den daglige rengøring af et spisebord med en linoleumsplade klares med en klud, som eventuelt er vredet hård op i vand med sæbespåner. Vær opmærksom på, at linoleum ikke tåler fedtopløsende rengøringsmidler, så anvend kun plejemidler, der er egnet til linoleum.

Vi anbefaler desuden, at du beskytter en linoleumsbordplade mod varme ved for eksempel at anvende bordskånere under kaffekopper, gryder og andre varme genstande, du sætter på bordet.

Du kan blive klogere på pleje og vedligeholdelse af bordplader i linoleum her.