Kurv
Kurv
Produkter: 0
Produkter:0
Vælg visning:

Ingen produkter matcher dine søgekriterier

Den blå veloursofa – et strejf af luksus

Der er bare noget ved den blå veloursofa, der kan give ethvert hjem en følelse af luksus; måske fordi velour er tæt forbundet med fortidens adelige og deres ekstravagante livsstil. Og selvom vi i dag ser materialet i nye, moderne kontekster, vidner velouren stadig om noget luksuriøst.

Mens velour repræsenterer det ekstravagante, er den blå farve kendt for at skabe en rolig og afslappet stemning. Kombinerede, som de er i den blå veloursofa, får du et møbel, der indbyder til luksuriøs afslapning.

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af blå sofaer i velour. Hvis du vil lege mere med farverne, kan du også tage et kig på vores sortiment af gule, røde og grønne sofaer.

Veloursofaer i blå nuancer til ethvert behov

Er du i tvivl om en blå veloursofa passe ind i dit hjem? Uanset hvordan du bor, hvor mange I skal deles om sofaen, og hvilke behov den skal dække, så er der faktisk gode muligheder for at finde en blå sofa i velour, som passer til netop din stue.

Blå velour til børnefamilien

Du kan for eksempel sagtens vælge en blå veloursofa, hvis du er på udkig efter en praktisk løsning til børnefamilien. Velour er nemlig et slidstærkt materiale, der er nemt at rengøre, og vælger du den i en mørkeblå farve, får du også en sofa, der er let at holde pæn. Vælg for eksempel en hjørnesofa eller u-sofa i blå velour, hvis du vil have en sofa med god plads.

Elegant blå veloursofa med chaiselong

Har du en stor stue, kan du overveje at lade din blå veloursofa være en chaiselongsofa. Her får du både god plads til at smække benene op om aftenen, samtidig med at chaiselongens lette og åbne udtryk er en elegant kontrast til sofaens dybe farve.

Den lille stue

Hvis du har en lille stue, skal du heller ikke snydes for en blå veloursofa. Vælg for eksempel en 2- eller 3-personers sofa i blå velour. Og det er naturligvis også muligt at finde blå veloursofaer med chaiselong, der passer ind i mindre hjem.

Sådan kan du indrette din stue med en blå veloursofa

Den blå veloursofa er en god balance mellem det spændende og det sikre valg; og gennem resten af indretningen kan du tage udtrykket mere i den ene eller anden retning.

  • Minimalistisk udtryk? Nedton de andre farver i hjemmet for et minimalistisk og roligt udtryk. I det tilfælde træder den blå veloursofa frem som noget anderledes i det velkendte.

  • Slip din indre kunster løs. Fremhæv veloursofaens blå farve gennem komplementærfarven orange. Du kan for eksempel lave dit eget galleri i stuen med vægdekorationer i orange nuancer.

  • Skru op for ekstravagancen. Hvis luksusfølelse og hotelstemning er lige i din boldgade, kan du overveje at kombinere en mørkeblå veloursofa med boligtilbehør, lamper og møbler i gyldne farver.

I vores inspirationsunivers kan du finde mange flere ideer til, hvordan du kan indrette din stue. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi dit lokale bolighus, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af sofaer i blå velour– eller andre møbler i vores sortiment.