Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Slap af i sommervarmen med vores tilbud på solsenge

Ser du frem mod en sommer, der står på afslapning i haven eller altanen? Så er en billig solvogn måske lige det, du står og mangler, og så er det godt, at du her på siden finder både liggestole og solsenge på tilbud.

Forskellen på de to, ligger i udformningen: Hvis du er på udkig efter en ekstra komfortabel siddeplads til terrassen, hvor du for eksempel kan nyde en god bog, anbefaler vi, at du går efter et af vores tilbud på liggestole. Hvis du vil flade helt ud under solens stråler, er en billig solseng måske noget for dig – eller en solvogn, hvis den også skal være let at flytte rundt på.

Er du ikke kun på udkig efter en solvogn på tilbud? Se også hele vores udvalg af tilbud på havemøbler, hvis hele terrasseindretningen trænger til en opdatering.

Find et tilbud på solvogne i det rette materiale

Hvis du leder efter et godt tilbud på solsenge, er det en god idé at overveje, hvor meget plads, du har til opbevaring. For uanset om du har fundet din solvogn på tilbud eller ej, får du mere for pengene, hvis du passer godt på den – og der er nogle materialer, der er bedre egnet til at modstå vind og vejr.

Har du mulighed for at sætte møblet et tørt sted, når den danske sommer viser sig fra sin regnfulde side, og når sommer erstattes af vinter? Så kan du sagtens vælge træhavemøbler og for eksempel finde et godt tilbud på en solseng i rattan. Er det derimod ikke en mulighed, kan du vælge gå efter et vedligeholdelsesfrit havemøbel. Led i det tilfælde efter materialer så som metal, polyrattan eller plast, når du kigger blandt vores solvogne på tilbud.

3 tips til at få din billige solvogn til at holde i længere tid

1. Overvej materialet. Materialet er som en nævnt en vigtig faktor i forhold til, om drømmesengen på tilbud bliver ved med at leve op til dine drømme.

2. Suppler med et overtræk til havemøbler. Vil du sikre dig, at tilbuddet på solsengen også er en investering, der holder år efter år? Så suppler gerne med et cover, så dit nye havemøbel er godt beskyttet mod vind og vejr.

3. Tjek hvordan du bør vedligeholde materialet. Det er vigtigt for os, at du bliver glad for dit nye møbel i mange år. Derfor har vi lavet en plejeguide til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler.