Kurv
Kurv

Sådan skal din bolig se ud til efteråret

Efterårets boligtrend er minimalistisk og stilren med bløde tekstiler i afdæmpede farver. Materialer i træ er in og giver en varme til din indretning, hvilket passer perfekt til de kolde måneder, vi går i møde. Vi ser en fusion mellem det danske og det japanske design, hvorfra vi blandt andet ser sorte detaljer, der skaber lidt kontrast til de ellers lyse, skandinaviske toner. 

Nydelige nuancer

Farveskalaen holdes dette efterår til de afdæmpede farver, da der i høj grad er fokus på ro og harmoni i indretningen. De kolde, lyse og skandinaviske farver møder de varmere og mørkere nuancer fra den japanske indretning. Det er også herfra vi ser de sorte detaljer, der skal skabe kontrast til de nordiske nuancer. Hold derfor din indretning i afdæmpede, naturtro farver og spæd op med strejf af sort eksempelvis med lamper og tekstiler. 

Stof med struktur

Bouclé og plys følger os ind i efteråret - og sikke en herlig trend. De bløde stoffer passer perfekt til årstiden og indbyder til hygge og afslapning. Stoffets struktur skaber blikfang i stuen, og det er svært at lade være med at røre ved det. Er du faldet pladask for trenden, så overvej en ny sofa i det lækre stof. Er du ikke helt parat til at lade bouclé fylde så meget, så gå efter et mindre møbel som en puf eller en lænestol.

Naturlige materialer

Der er fokus på materialer dette efterår. Særligt træ, der ikke blot bringer varme og glød til indretningen, det emmer også af godt håndværk - noget der er vigtigt både i den danske designkultur, men også den japanske. Tilføj da endelig møbler i træ til din indretning, og vær ikke bange for at mixe lyst og mørkt træ. Hold dig dog til træ i enten kolde eller varme nuancer, hvis du virkelig går efter at holde en rød tråd i dit hjem. 

Meditative mønstre

Det der sætter prikken over i'et i din indretning - nemlig boligtilbehør - tager dette efterår afsæt i repetitive mønstre, der kommer til at virke nærmest meditative og endnu engang støtter op om tendensen med ro og balance i hjemmet. Indret dig med puder, tæpper, lamper og vaser i disse dragende mønstre, og udsmyk gerne dine vægge med billeder og vægdekorationer, der også bærer præg af disse beroligende strukturer og former. 

Er du blevet inspireret af efterårets tendenser? Så indvi os gerne i din indretning via @ilvabolig og #ILVAbolig, så vi, og andre, kan blive inspireret af dig 🤍

Shop alt til efterårs-boligen her

Brug for mere inspiration?