Kurv
Kurv

3 sengegavle der fuldender soveværelset

Med en smuk sengegavl skaber du en ekstra dimension af hygge i soveværelset, så rummet føles både indbydende og afslappende at være i. Sengegavlen gør, at det altid er rart at sidde oprejst i sengen og samtidig undgår du slid på væggen, og så skærmer den også af for kulde, hvis din seng står op ad en ydermur. Med andre ord er der altså kun gode grunde til at fuldende udtrykket i dit soveværelse med en skøn sengegavl.

Hvis du har svært ved at vælge lige netop den sengegavl, der vil klæde dit soveværelse bedst, har vi her samlet inspiration med tre forskellige typer, så du kan finde din favorit.

1. Den enkle sengegavl

"Less is more" - og med en fin og enkel sengegavl skaber du en rolig stemning i dit soveværelse. Den enkle sengegavl tager ikke en masse opmærksomhed i rummet. Til gengæld giver den rummet en helt enormt indbydende atmosfære, der er svær at modstå. Så hvis du ikke er vant til at have en sengegavl i dit soveværelse, kan det være et godt sted at starte med en af de mere enkle af slagsen. 

2. Sengegavlen i træ

Skab et anderledes udtryk i soveværelset med en sengegavl i træ. Du kan for eksempel vælge én med fransk flet eller trælameller, som skaber ekstra blikfang i rummet. Det er generelt altid et hit at få naturen med ind i indretningen - uanset hvilket rum, du indretter. Træ har altid en unik evne til at give udtrykket en hjemmelig og hyggelig fornemmelse. Og hvem ønsker ikke det i soveværelset? 

3. Den sengegavl, der skiller sig lidt ud

Hvis du er lidt modig i din indretningsstil, kan du med fordel vælge en af de sengegavle, der skiller sig lidt mere ud. Hvad enten det er i form af iøjnefaldende velour, et unikt mønster i betrækket eller smarte, skjulte funktioner, vil sengegavlen komme til at tage rummet med storm.

Fuldend dit soveværelse