Kurv
Kurv

Få stilen: 3 skønne soveværelser

Soveværelset er det rum, hvor vi slapper af, falder til ro og nyder stilhed. Derfor er det vigtigt, at soveværelset er indrettet lige netop, som du drømmer om. Uanset om du er til moderne brændte toner, klassiske lyse nuancer eller maskuline mørke farver, så kan du nemt indrette et soveværelse, der har plads til afslapning og nydelse i dejlige omgivelser. Se bare her, hvordan du kan indrette dit soveværelse med stil.

Brændte toner

Vi kommer ikke udenom de brændte toner i indretningen i denne sæson. Heller ikke, når det kommer til indretning af soveværelset. Når du skal finde det helt rette tilbehør som puder, vægpynt, nips og småmøbler, kan du med fordel kigge efter de brændte toner. For at opnå det helt rette look med de brændte toner, giver det enormt god effekt at kombinere flere forskellige nuancer af de brændte farver på kryds og tværs. Brug eksempelvis orange, brune, røde og grønne toner i et smukt samspil.

Mørke farver

Hvis du gerne vil skabe et soveværelse med massevis af stemning og en omfavnende hule-fornemmelse, skal du helt klart gå efter de mørke farver. De mørke farver kan være med til at skabe et maskulint udtryk i rummet sammen med en behagelig ro. Hvis du vil indrette dit soveværelse med de mørke farver – men gerne vil undgå at skabe et koldt udtryk – er det en god ide at kombinere flere forskellige nuancer af de mørke farver. Brug eksempelvis forskellige nuancer af den grå farve – lige fra den helt lyse grå til den helt dybe mørkegrå, så du opnår en indretning, der emmer af liv.

Lyse nuancer

Er du også vild med den nordiske indretning? Så skal du kigge efter masser af lyse nuancer til soveværelset. Sengetøj, nips og tilbehør i lyse nuancer giver en helt særlig lethed i rummet, som er med til at skabe ro og afslappethed. Og det er specielt vigtigt med ro omkring sig, når man opholder sig i soveværelset. I soveværelset skal der nemlig være plads til at slappe af og nyde roen uden at blive forstyrret. Hvis du synes, de lyse nuancer bliver for gennemtrængende, kan du med fordel bryde dem med naturfarvede skind, detaljer i træ eller keramik der bevæger sig i farveskalaens beige nuancer.