Kurv
Kurv

Soveværelsesmakeover

Louise og Christian blev de heldige vindere af vores soveværelsesmakeover-konkurrence. Derfor fik ILVAs stylist til opgave at forvandle deres soveværelse til en hyggelig oase, der indbyder til ro og afslapning i hverdagen. Her kan du se resultatet af makeoveren og finde produkterne, så du kan blive inspireret til din egen makeover af soveværelset, så det er klar til efterårshygge.

Den gode søvn i centrum

I samarbejde med Wonderland, valgte Louise og Christian deres nye seng. For at sikre dem den bedste søvn, blev der lagt særlig vægt på at vælge en seng, der opfyldte deres individuelle søvnbehov bedst. Valget faldt på en Wonderland Windsor kontinentalseng, som blandt andet har et 3-lags fjedersystem og justerbar hoftezone, der giver mulighed for at tilpasse sengens støtte og aflastning ud fra den enkeltes behov.

Shop sengemiljø

Et soveværelse med flere funktioner

Louise og Christian ønskede sig, at der også blev plads til et hjemmekontor i soveværelset. Her gik vores stylist med Doppler skrivebordet, som er et oplagt valg til en lille kontorplads, fordi det er kompakt med masser af bord- og opbevaringsplads. Og så har skufferne endda praktisk, grebsfri push-funktion. Den flettede Loop stol passer til Amigo bænken, der er placeret ved sengen, og binder indretningen af de to afdelinger i rummet sammen.

Shop kontormiljø

Boligtilbehør til at sætte stemningen

For at understrege en hyggelig atmosfære, der indbyder til afslapning, har stylisten dekoreret Louise og Christians soveværelse med boligtilbehør i lyse nuancer, der giver en følelse af mere lys og plads i det ellers smalle soveværelse. Spejlet på væggen er også med til at få rummet til at syne større, samtidig med at dets sorte ramme, sammen med bænken, skaber lidt kontrast til det afdæmpede og neutrale. Puder og planter i naturens farver sætter prikken over i'et på den afslappede og jordnære stemning.

Shop boligtilbehør

Få mere inspiration til dit soveværelse