Kurv
Kurv

1 stol – 4 forskellige spiseborde

Arthur er en af vores populære spisebordsstole, der kan bruges i ethvert hjem, og samtidig er det en klassiker, der aldrig går af mode. Her har vi eksperimenteret med forskellige stilarter, som har ét tilfælles: Arthur. Lad dig inspirere til indretningen hjemme hos dig og gå på opdagelse blandt stole og borde til spisestuen.

Den klassiske stil

Den klassiske stil er altid et sikkert hit, når du skal indrette din bolig. Men den klassiske stil er der plads til at inddrage personlige detaljer i indretningen, så du får lige netop dén spisestue, som du drømmer om. Arthur spisebordsstolen er oplagt til den klassiske indretningsstil, fordi den har et tidløst udtryk, som passer smukt ind i enhver spisestue, og som ikke mindst tilføjer et iøjnefaldende stykke kunst.

Den moderne stil

Hvis dit hjem er indrettet med en moderne stil, der er helt up to date med de nyeste trends og de lækreste designs, så passer Arthur spisebordsstolen lige ind! Arthur spisebordsstolen er nemlig en elegant kombination af den klassiske stil og det tidløse udtryk, der gør sig smukt i enhver indretning. Med det moderne plankebord tilpasser Arthur sig, så spisestuen får et udtryk, der springer i øjnene, så snart du træder ind ad døren.

Den rustikke stil

De mørke nuancer i indretningen er både trygge og hyggelige. Og hér passer Arthur spisebordsstolen også smukt ind. Med det sorte læderbetræk og den sorte bordplade, skaber du en flot sammenhæng i indretningen, der uden tvivl får din spisestue til at se både levende og indbydende ud. Hvis du vælger at indrette dit hjem med de mørke nuancer, kan du med fordel bruge boligtilbehør i lyse nuancer, der giver indretningen en kontrast og et spændende spil.

Den rene stil

Kombinationen af det sorte og det hvide har altid været en sikker vinder. Også når det kommer til at indrette spisestuen. Den hvide bordplade lyser rummet op, mens det rå, sorte stel giver bordet en kant, der skiller sig ud. Med de klassiske og samtidig tidløse Arthur spisebordsstole sammen med det sort/hvide spisebord får du et spisestue-arrangement, der er svært ikke at holde af.

Fuldend din spisestue