Skræddersy din spisestue

21. okt 2018

Spisestuen er samlingspunktet for familie og venner. Det er et af de rum, som vi tilbringer allermest tid i. Derfor er det vigtigt at rummets indretning og omgivelser tiltaler din personlige stil. Læs her hvordan du kan skræddersy din spisestue, så den passer perfekt til dig og din stil.

Mix & Match lækre materialer i spisestuen

Vælg de materialer, du elsker

Vores udvalg af spisestuemøbler fås i mange designs og materialer. Her gælder det om at gå efter det, der tiltaler dig og din personlige stil mest. Er du til elegant og moderne glas og velour? Eller tiltaler det tidsløse og stilfulde læder og træ dig mere? Måske er du helt vild med naturlige materialer, såsom flet og marmor. Du kan med fordel mix & matche dine materialer, hvilket er en af tidens største trends.

Derudover byder vores sortiment på møbler til spisestuen i mange forskellige farver. Her er der både noget for dig, som er til de mørke, lyse eller farverige nuancer.

Boligtilbehør, stel og dekorationer gør også meget for det overordnede udtryk i spisestuen. Her kan du nemt – og mindre omkostningsfuldt – sætte dit personlige præg på spisestuen.

Vores udvalgte favoritter i forskelligt materiale

Lys spisestuen op med smukke lamper

Lampen over spisebordet sætter prikken over i'et. Loftlampen siger også meget om din personlige stil. Du kan vælge en stor, voluminøs lampe, hvis du ønsker et rigtig statement-piece over dit spisebord. Hvis du ønsker et mere rustikt og elegant look, kan du for eksempel vælge en lampe med glasskærm eller pendler med glødepærer.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}