Kurv
Kurv

Skræddersy din spisestue

Spisebordet er samlingspunktet for familie og venner. Det er et af de møbler, som vi tilbringer allermest tid ved. Derfor er det vigtigt, at hjemmets spisebord tiltaler din personlige stil. Læs her hvordan du kan skræddersy dit spisebord i din nærmeste ILVA, så det passer perfekt til dig, din stil og dit hjem.

Hjemmets spisebord er et af de helt store samlingspunkter. Det er her der snakkes, grines, spises god mad og hygges omkring et spil. Spisestuen giver altså anledning til en masse hyggeligt samvær, og derfor er det vigtigt at få skabt en god atmosfære i rummet. En atmosfære, der passer til dig og de personer, der skal bruge det. Hos ILVA hjælper vi dig med at finde det perfekte bord, der passer til alle dine ønsker og drømme.

Vælg det udtryk, du elsker

Vores udvalg af spiseborde fås i et utal af designs og materialer. Når du skal vælge dit nye spisebord, gælder det om at finde dét, der tiltaler dig og din personlige stil allermest. Er du til det elegante og moderne? Så vælg en frisk farve til bordpladen, eller gå efter et materiale, der passer ind i tidens trend – måske marmor eller sten. Tiltaler det tidløse og stilfulde dig mere? Så er det måske et træbord i et neutralt design, du skal købe. Eller er du helt vild med naturlige materialer, så er det helt sikkert et bord, med lange synlige planker, der skal være dit nye. Du kan med fordel vælge alle dine favoritter og sammensætte et spisebord, der passer nøjagtigt til dine ønsker.

Flere af spisebordene hos ILVA er designet sådan, at du får muligheden for at sammensætte din favorit. Ofte kan du vælge både bordben, bordplade og bordkant, så bordet falder lige i din stil.

Plads til hele familien

Kniber det med at få plads til alle stolene rundt om spisebordet? Eller er der faktisk en smule for langt fra den ene ende til den anden? Spisebordet skal naturligvis passe præcist til det hjem, det står i og til de personer, der skal sidde omkring det. Mange af de spiseborde, du kan vælge blandt i ILVA, fås i korte og lange varianter, så du kan vælge dét, der passer til dig. Du kan også vælge den praktiske løsning med et bord, der kan forlænges med tillægsplader, så det passer til både hverdag og fest. 

Favoritter til din spisestue

Få mere inspiration her