Kurv
Kurv

Spisebordet med plads til alle

Nogle gange kan der være brug for mere plads omkring spisebordet, når begivenheder og hyggestunder skal deles med familie og venner - og så er det godt med et spisebord med udtræk. Se hvordan, du nemt kan skabe plads til alle med det fleksible spisebord.

Der er altid plads til én til

Et spisebord med udtræk giver gode muligheder for plads til én til omkring spisebordet. Spisestuen kan nemt forvandles, når der skal holdes fødselsag eller fest, så alle dine gæster kan sidde til bords. Det er skønt at kunne få plads til alle uden besvær, og lige så skønt er det at kunne trække bordet sammen igen, når hverdagen indtræder.

 

 

 

 

Spiseborde med stort udtræk

Dæk op til mange

Det er ikke sikkert, at du har ens stole eller stel til alle dine gæster - og det gør ikke noget! Lav en spændende og anderledes borddækning ved at kombinere forskellige stole, tallerkener og glas. Skab sammenhæng ved at bruge ens pynt på hele bordet - f.eks. glasvaser i samme farve med matchende blomster. Tilføj også levende lys eller LED lanterner på bordet, hvis loftlamperne har svært ved at lyse hele bordet op. På den måde bliver der også skabt en hyggelig stemning, samtidig med at det er dejlig praktisk. 

 

 

 

 

Borddækning og pynt

Fuldend indretningen