Spisebordet med plads til alle

04. dec 2019

Engang imellem er der brug for mere plads omkring spisebordet, når de gode hyggestunder skal nydes med venner og familie - og det er her spisebordet med udtræk kommer ind i billedet. Se hvordan du kan skabe plads til alle med det fleksible spisebord.

Der er altid plads til én til

Et spisebord med udtræk giver næsten altid plads til én til omkring spisebordet. Spisestuen kan nemt forvandles, så alle dine gæster kan sidde til bords - helt uden at du behøver at slæbe havebordet eller klapbordet ind i stuen i forlængelse af spisebordet. Det er skønt at kunne få plads til alle uden besvær, og lige så skønt er det at kunne trække bordet sammen igen, når hverdagen indtræder.

Spiseborde med stort udtræk

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Dæk op til mange

Det er ikke sikkert, at du har ens stole eller stel til alle dine gæster - og det gør ikke noget! Lav en spændende og anderledes borddækning ved at kombinere forskellige stole, tallerkener og glas. Skab sammenhæng ved at bruge ens pynt på hele bordet - f.eks. glasvaser i samme farve med matchende blomster. Tilføj også levende lys eller LED lanterner på bordet, hvis loftslamperne har svært ved at oplyse hele bordet. Det er både hyggeligt og praktisk!

Borddækning og pynt

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Fuldend indretningen

Shop

Spisebordsstole

Shop

Spisestuen

Inspiration

Jul 2019