Kurv
Kurv

Sæsonens stofsofaer

Sæsonen for hygge og indendørs sysler er sat ind. På bagkant af en fantastisk sommer og sensommer ser vi nu ind i en tid, der indbyder til filmhygge og lange snakke over en varm kop kakao eller kaffe. Hermed er den perfekte scene sat, og der mangler blot en blød og behagelig stofsofa, der kan danne ramme om disse hyggelige stunder. Du finder her fire forskellige bud på sæsonens stofsofaer, om du søger den store flyder eller en mindre samtalesofa.

En blå flyder

Hvis du er til en 3 personers sofa i klassisk forstand, men samtidig savner, at der er lidt ekstra plads til at kunne flade ud efter en lang dag, så overvej Agir-sofaen. Den blå flyder kommer nemlig i en XL-udgave, der er dybere end normalt. Der er altså god plads til, at du kan trække benene op under dig eller lægge dig på langs og tage en lur. Skulle du alligevel have brug for lidt ekstra plads, findes der også en Agir-puf, som du kan placere for enden af sofaen og på den måde skabe en chaiselong. Du kan selvfølgelig også placere puffen et andet sted i stuen, så du får en ekstra siddeplads. Agir har en dejlig, blød komfort, der indbyder til mange timers hygge om det være sig filmaften eller afslapning med en god bog. 

Petit Petri

Har du behov for en lidt mindre sofa, der indbyder til lange snakke, så er Petri et godt bud. Petri passer perfekt ind i tidens trends med sit bløde boucléstof, og sin afdæmpede sandfarve, der giver en stemning af ro i indretningen. Rygpuderne, der er flytbare, giver en blød komfort, så du kan roligt tilbringe mange timer i den lille sofa. Har du meget plads i dit hjem, så anbring Petri-sofaen i et område for sig, hvor der skal være fokus på samtale frem for tv-kiggeri. Er dit hjem til den mindre side, er der intet til hinder for, at Petri kan fungere som din primære sofa - både til filmaften og til de lange samtaler. 

Rummelige Varberg

Har du brug for plads til mange, og er du også faldet pladask for boucléstof? Så overvej Varberg-sofaen. Her er der plads til hele familien, når der skal hygges, og selvom sofaen er stor, er dens lige linjer med til at give den et let udtryk. Læg mærke til syningerne, der skaber nogle interessante detaljer, og nyd det dekorative og moderne look, som boucléstof giver. Farveudvalget er stort, så der er rig mulighed for at finde én, der passer ind i netop dit hjem og din smag. 

Fløjlsbløde Mathis

Er du vild med fløjl, og tør du gå med en sofa, der har lidt farve - uden at larme for meget, så er Mathis-sofaen et godt bud. Den olivengrønne farve passer godt ind i de mange jordfarver, vi ser i indretningen i øjeblikket. Med Mathis er der igen tale om en mindre samtalesofa, hvor du kan tilbringe mange timer med dine nærmeste og snakke om alt mellem himmel og jord. Der er dog også plads til, at du kan tage en lille lur, skulle det blive aktuelt. Puderne kan du placere, som du lyster, så du får den mest optimale komfort. 

Del din indretning 

Vi håber, at du har fundet lidt inspiration i dette skriv, og vi ville elske at se, hvordan du har stylet din stofsofa. Brug hashtagget #ILVAbolig og indvi os, og andre, i din indretning, så vi kan inspirere hinanden 🤍

Shop sæsonens stofsofaer

Brug for mere inspiration?