Kurv
Kurv

Christine Egholms boligfavoritter

Vi har haft besøg af Christine Egholm, som har fået lov at slå sig løs blandt vores 2023 nyheder, og hun har udvalgt sine personlige favoritter. Her kan du se hvilke produkter, Christine har valgt og få hendes bud på, hvordan du indretter dit hjem med sæsonens nyheder.

Sæsonens trends
indrettet til det lille hjem

Christine har indrettet to forskellige rum - en stue og en spisestue - med alle hendes yndlingsmøbler og -tilbehør fra vores kollektion. Hun har fokuseret på at indrette rum i lyse og indbydende nuancer med enkelte kontraster af sort, som bryder med det sarte tone-i-tone, og elementer af træ til at give en ekstra varm udstråling til rummet. Christines indretning omfavner sæsonens trends med både valget af rå naturmaterialer, træmøbler og bløde tekstiler i lyse nuancer. Derudover har Christine gået efter at skabe en indretning

Spisestuen

I spisestuen har Christine indrettet med Trieste spisebordet i travertin. Det runde spisebord har hun valgt for at vise noget lidt andet end det klassiske rektangulære spisebord. Hun har også ønsket at indrette en spisestue, der fungerer i et mindre hjem, og her er et rundt spisebord typisk et godt valg.

Shop looket

Stuen

I stuen har Christine ligeledes fokuseret på at indrette til det lille hjem med en mindre sofa. Hun siger, "Vi har selv en kæmpe flyder, men jeg synes også det er sjovt at vise, at man kan lave fine rum med lidt mindre."
Hun har valgt Avesta sofaen og lænestolen, som er kompakte og perfekte til det lille hjem. Her har hun stylet det sammen med Square sofabordet, som også har en bordplade i travertin, så den røde tråd bevares fra spisestuen til stuen.

Shop looket

Mere inspiration