Kurv
Kurv

Indretningstrend: Rå materialer

I 2023 er det de naturlige og ubehandlede materialer, der trender i indretningen. Derfor er både natursten, som terracotta, travertin og marmor, og rattan især materialer, vi kommer til at se meget i indretningen denne sæson. På både boligtilbehør og møbler er natursten og rattan dekorative materialer at bruge, og der er derfor flere måder at bruge trenden i din bolig. Se mere om den rå trend her og få inspiration til, hvordan du kan indrette med natursten og rattan derhjemme.

Et unikt udtryk med natursten

Natursten er et helt specielt materiale, fordi det netop er helt naturligt. Hvad end du vælger møbler eller boligtilbehør i marmor, travertin eller terracotta, så vil hvert enkelt design være unikt, fordi mønstret i natursten varierer, og derfor ikke ét er ens. Det er derfor et oplagt valg, hvis du vil have en indretning, der er helt din egen.

Shop natursten

Naturlig varme med rattan

Rattan i sin rå form, har en varm og naturlig fremtoning, som leder tankerne hen på uberørt natur. Samtidig er det ofte flettet i et fint mønster og derfor ekstra dekorativt at bruge i indretningen. På grund af sit naturlige udtryk, kan rattan nemt implementeres i mange forskellige typer indretninger. Du kan både skabe kontraster med sorte eller farverige nuancer, eller du kan gå all-in på varm, naturligt indretning med lyse nuancer og træmøbler.

Shop rattan

Indretning og inspiration