Kurv
Kurv

Skab liv med farver, mønstre og tekstiler

Vinteren er kommet, og vi kan ikke ændre på, at den er lang og kold, men vi kan gøre den mindre grå! Skab liv i indretningen med farver, mønstre og smukke tekstiler, som giver hjemmet ny energi og får dig til at glemme alt om gråvejret udenfor.

Indret med fine farvestrejf

Vinteren har meldt sin ankomst, og det samme har de mørke og grå vinterdage. Derfor er det nødvendigt at sætte ekstra kulør på hverdagen. Det gør du ved at tilføje et strejf af farve i din indretning, så du glemmer alt om gråvejret udenfor!

Denne vinter handler det især om de nedtonede nuancer, der skaber ro i indretningen og sjælen. Især vinrød, burgundy, brændte brune og gule nuancer og blå toner, der minder os om de blå himmelstrøg.

Hvis du ikke er vild efter at bruge skrappe og iøjnefaldende farver, er det også perfekt at kaste dig over sæsonens afdæmpede farvepalet.

Shop farverige favoritter

Pift op med pæne print og mønstre

Ved at tilføje print og mønstre skaber du nemt en spændende dynamik, der bryder ensformigheden og giver liv til dine omgivelser.

Der findes et væld af smukke striber, tern og vilde eller mere afdæmpede mønstre at vælge imellem. Ligeledes fås både vaser, puder, plaider, puffer og tæpper med de smukke mønstre, så de kan være tilføjes indretningen som diskrete detaljer eller iøjnefaldende blikfang.

Du kan altså omfavne denne alsidige trend lige præcis, som det passer dig bedst.

Shop pæne print og magiske mønstre

Årstidens trendy tekstiler

Årstiden indbyder til ekstra meget indendørs hygge. Og der er ikke meget, der er hyggeligere end at krølle sig sammen på sofaen med bløde plaider, puder og stearinlys, når vintervejrets kulde og mørke banker på døren. 

Heldigvis er skønne tekstiler stadig en uundværlig del af indretningen denne sæson. Prøv for eksempel at mikse og matche forskellige tekstiler og stoftyper, for at skabe et anderledes look og en indbydende oase derhjemme. Måske en lænestol i teddy-stof? Eller lammeskind, plaider i uld og pyntepuder i velour. Kun fantasien sætter grænser!

Shop trendy tekstiler

3 tips: Indret med årstidens trends

1. Med puder, plaider og dekorativt tilbehør kan du nemt tilføje farver og mønstre i indretningen, uden at det kræver en hel omrokering derhjemme. Få inspiration til de smukkeste pyntepuder lige her.

2. Vil du skabe mere blikfang, så vælg en puf eller et gulvtæppe med farver eller mønstre, som bryder med det neutrale og ensfarvede. En puf kan med fordel bruges på flere forskellige måder - se bare mulighederne her.

3. Fyld dit hjem med lækre tekstiler og vær ikke bange for at mikse og matche tæpper, plaider og puder i forskellige stoftyper. Vidste du også, at tæpper også kan hjælpe med at forbedre akustikken i dit hjem?

Opgradér hjemmet til vinteren