Kurv
Kurv

Sommerens mest populære loungemøbler

Der er intet, der kalder på hygge og afslapning som sol og sommervarme. Derfor er det oplagt at indrette hjemmets uderum med skønne loungehavemøbler. Vi har samlet vores mest populære loungemøbler, hvor du helt sikkert kan finde nogle loungemøbler som passer til din stil og dit uderum - uanset om du bor med en stor have, en mindre altan eller noget derimellem.

LANGKAWI HAVESERIE


Havemøblerne fra Langkawi-serien er lavet i FSC-certificeret eukalyptustræ med hynder i olefin, som er modstandsdygtige over for det danske vejr. I loungemøbelserien finder du loungestol, loungesofa, solseng og sidebord, som findes både i en mørkebrun-olieret variant med mørkegrå hynder og i en naturolieret variant med lysegrå hynder. Langkawi kan stå ude, hvor det tåler vand og sol, og det er smudsafvisende.

ESTELLE HAVESERIE


Estelle-serien er med FSC-mærket eukalyptustræ, sort pulverlakeret stel og med hynder af olefin. Estelle-loungesættet kræver begrænset vedligehold med sine hynder af olefin, som lader regnen let perle af og kan samtidig let tilpasses dine behov.

HORIZON HAVESERIE


Horizon-loungesættet kan sammensættes efter dine behov. Horizon-modulsofaen kan sammensættes, så der er plads til hele familien. Med den store serie, passer Horizon ind i ethvert uderum, hvor alle behov kan opfyldes.

SERINO HAVESERIE


Serino er en serie af loungemøbler, som du kan tilpasse til dit behov med modulerne, som kan kombineres på kryds og tværs. Serino er fremstillet i naturfarvet polyrattan og aluminium, som er slidstærkt og kræver lav vedligeholdelse. Dertil har havemøblerne sandfarvede hynder, som taler ind i den trendende neutrale farveskala.

KORIUS HAVESERIE


Korius er loungesofaen til dig, som vil genskabe den hyggelige indendørsstemning på terrassen. Loungesofaen er modstandsdygtigt over for slid, snavs og misfarvning fra solen, hvorfor den er særdeles velegnet til de skiftende danske vejrforhold. Du kan vælge en af opstillingerne eller sammensætte din egen loungesofa med de mange forskellige moduler.

NESTOR HAVESERIE


Nestor er en loungesofa, der kombinerer komfort og et stilrent design. Loungesofaen er fremstillet i materialer der er velegnet til det ustadige sommervejr, og som står imod slid, snavs og falmning fra solens stråler. Med modulerne fra Nestor-serien kan du sammensætte din loungesofa efter dine behov.