Kurv
Kurv
Produkter: 62
Produkter:62
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

   

    

    

    

Viser 21 af 62

Skab en rød tråd i uderummet med havemøbelsæt på tilbud

Leder du efter en let og prisvenlig måde at indrette din terrasse eller altan? Så tag et kig på vores sortiment af havemøbelsæt på tilbud. Her finder du nemlig et udvalg af havestole og haveborde, der passer sammen – og til en ekstra god pris.

Suppler eventuelt tilbuddet på havemøbelsæt med andre havemøbler i samme materialer og farver, og skab på den måde et ensartet udtryk i indretningen af dit uderum. Tag for eksempel også et kig på vores udvalg af liggestole og loungemøbler. Og du kan naturligvis også se efter andre tilbud på havemøbler, hvis du er på udkig efter særligt gode priser.

Tilbud på havesæt med plads til hele familien

Hos ILVA kan du altid finde et varieret udvalg af havemøbelsæt, og en gang imellem finder de vej til vores tilbudsside, så du kan få fingrene i et ekstra billigt havesæt.

Men inden du lader dig forføre at vores lave priser, er det en god idé at overveje, hvilke af vores havemøbelsæt på tilbud der bedst opfylder dine drømme.

Leder du for eksempel efter billige havemøbelsæt til altanen eller til en hyggekrog i haven? Så behøver sættet måske ikke at være så stort. Hvis du har en lille altan, kan du også overveje, om du i stedet skal se efter et cafésæt.

Eller måske skal der være plads til, at du kan invitere venner og familie på hyggelige grillaftner? Blandt vores sortiment af havemøbler har vi ofte billige havesæt til både 4, 6 og 8 personer, og det betyder, at du også til tider kan finde store havemøbelsæt på tilbud, hvor vi har skruet prisen helt i bund.

Forlæg levetiden på dit billige havemøbelsæt

Uanset om du har fundet dit nye havesæt på tilbud eller ej, anbefaler vi, at du passer godt på det, så du kan få glæde af det i mange år.

Om du vælger træhavemøbler eller et af vores billige havemøbelsæt, der hører til kategorien vedligeholdelsesfrie havemøbler, behøver vedligeholdelsen ikke tage meget af din tid. For at gøre det ekstra let for dig, har vi lavet en vejledning til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler. Her kan du også læse om, hvilke plejemidler der passer til de forskellige materialer. Måske kan du blive inspireret til, hvilket materiale du skal vælge, når du er på udkig efter havemøbelsæt på udsalg.