Kurv
Kurv

Tilbud på haveborde

Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:
Filtreret efter
Vis kun tilbudsvarer
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Stel / Ben)
Farve (Bordplade)
Materiale (Bordplade)
Form
Diameter
Højde
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 20 af 20

Tilbud på haveborde til terrasse og altan

Er det på tide at skifte det gamle havebord ud, og skal det helst gøres til en pris, som er skånsom ved pengepungen? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du nemlig masser af haveborde på tilbud. Blandt vores udvalg finder du billige haveborde i forskellige stilarter, så der både er noget for enhver smag, ethvert behov – og naturligvis til enhver pengepung. Blandt vores tilbud på haveborde kan du også ofte finde modeller i flere forskellige størrelser, så der både er noget til dig, der har en stor have, og dig med en lille altan.

Hvilket billige havebord skal stå hjemme ved dig? Gå på opdagelse blandt vores tilbud, og find et havemøbel, der passer til din smag.

Find et havebord på tilbud, der dækker dine behov

For at sikre, at du kommer hjem med det rette tilbud på haveborde, er det en god idé at overveje, hvilke behov dit nye havemøbel skal dække. Er det for eksempel vigtigt for dig, at det er et vedligeholdelsesfrit havemøbel? Så anbefaler vi, at du vælger et af vores tilbudshaveborde i metal, nonwood eller plastik.

Drømmer du om et billigt havebord med et tidløst udtryk? Så kan du overveje at finde et tilbud på haveborde i træ. Hos ILVA har vi et stort udvalg af træhavemøbler, som fra tid til anden finder deres vej til vores tilbudsside.

Du kan naturligvis også finde dit nye havebord blandt hele vores sortiment. Og selvom du ikke bliver mødt af tilbudspriser, er der stadig gode chancer for at finde et prisvenligt havemøbel. Hos ILVA går vi nemlig op i at forhandle ordentlig kvalitet til priser, som de fleste kan være med på.

Find også havestole, der passer til dit billige havebord

Mangler du også havestole? Hos ILVA finder du ikke kun haveborde på udsalg; vi har også masser af andre gode priser på havemøbler. Hvis du er til et stilrent udtryk, kan du overveje at sammensætte dit billige havebord med stole i samme design. Du kan for eksempel vælge at investere i et helt havemøbelsæt.

Hvis du elsker at lege med udtrykket, kan du også skabe kontrast ved at vælge stole i et andet materiale eller andre farver end bordet. Og også her er der masser af penge at spare, hvis du går på opdagelse blandt vores havestole på tilbud.

Hvis du er en ægte tilbudshaj, kan du også finde andre gode priser på vores tilbudsside. Her finder du både flere tilbud på havemøbler og lave priser på møbler til hjemmets andre rum.