Kurv
Kurv

Hvad leder du efter?

pleje af tekstil

pleje af tekstil

pleje af læder

pleje af læder

miljømæssige tiltag

miljømæssige tiltag

vedligeholdelse

vedligeholdelse

5 års garanti

5 års garanti

ILVA's udvalg af tekstil og læder er alle produceret i solide materialer, som sikrer lang levetid. Men for at give materialerne de bedste betingelser kræver det vedligehold og pleje. Og hvordan gør du det bedst muligt? Først og fremmest er det vigtigt at kende til materialet på dine møbler, for det er nemlig ikke ligegyldigt, om din sofa eksempelvis er lavet i velour eller læder. Med andre ord har valget af materialer stor indflydelse på, hvor meget og hvordan du skal pleje og vedligeholde dit møbel.
Generelt er der især to tommelfingerregler, når det gælder dine møbler i stof og læder: 

  • Beskyt stof - og især - lædermøbler mod direkte sollys, så de ikke mister farven. Selvom varer kan have en høj lysægthed, kan de færreste tåle direkte sollys uden at falme.

  • Undgå at placere lædermøbler tæt på varmekilder såsom radiatorer og brændeovne. Det udtørrer læderet.

pleje af tekstil

At pleje og vedligeholde stof og tekstiler på dine møbler er afgørende for at sikre, at de forbliver flotte og funktionelle i mange år. Regelmæssig vedligeholdelse hjælper med at bevare stoffernes farver og struktur, samt forebygger slid og forlænger møblernes levetid. 

En vigtig del af effektiv pleje er at kende til det specifikke stof, dine møbler er betrukket med. Klik videre, og læs mere om, hvordan du passer bedst muligt på lige præcis dit møbel. 

 

pleje af læder

Pleje og vedligeholdelse af læder på møbler er afgørende for at bevare deres udseende og holdbarhed over tid. Ægte læder er et naturprodukt, og ligesom med træ er ingen varianter helt ens. Dette gør hvert lædermøbel unikt, men også sårbar over for daglig brug og slid.

For at sikre at dine lædermøbler forbliver i flot stand er det vigtigt med regelmæssig vedligeholdelse. Dette inkluderer forsigtig rengøring og brug af læderplejeprodukter, der er designet til at nære og beskytte. 

Hvis sofa med trensninger med 5 pyntepuder i forskellige farver liggende på sæderne

miljømæssige tiltag

Hos ILVA vil vi gerne have certificerede og miljømærkede produkter. Derfor arbejder vi hårdt på at få det på alle vores produkter. Alle vores produkter overholder EU´s REACH initiativ, som har strenge krav i forhold til brug og tilstedeværelse af kemikalier i møbler.

Se mere om vores tiltag her.

Puf i mørkegrøn farve stående på hvidt tæppe og et sofabord i træ bag sig

vedligeholdelse er nøglen

Det er vigtigt jævnligt at støvsuge både læder og tekstil, da sand og skidt virker som sandpapir på disse materialer. Har møblet fastmonterede hynder? Sørg da for at støvsuge skidt væk fra de lukkede mellemrum. Støvsug alle overflader med blød børste og lav/medium styrke.
Læderoverflader kan evt. aftørres for støv med let, fugtig fnug-fri-klud.

5 års garanti

få tryghed hos ILVA

Hos ILVA forstår vi vigtigheden af at skabe kvalitetsmøbler, der forvandler din bolig til et hjem. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på alle vores produkter. Vores 5 års garanti er dit skjold mod bekymringer og din garanti for kvalitet. Vi ved, at dit hjem er et sted, hvor du tilbringer værdifuld tid med familie og venner, og det er derfor afgørende, at dine møbler og tilbehør er af høj kvalitet og pålidelige.