I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

170varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 170

Loungemøbler til udendørs brug

Trænger terrassen, udestuen eller sommerhuset til at blive piftet op til sommerens lange og lyse dage, så er vores loungemøbler det perfekte valg. Vi har et bredt udvalg i mange forskellige farver, størrelser og materialer, så du kan finde et sæt møbler, der passer nøjagtigt til dine behov. Gå på opdagelse i vores møbelsortiment herover, eller læs mere om møblerne herunder.

Vores sortiment rummer alt fra store hjørnesofaer til lænestole, fodskamler og små borde. Vi har eksempelvis enkeltmandsstole med tilhørende bord, stilrene bænke til to personer og store sofagrupper med plads til hele familien. Vores sofaer kan fås både som almindelige sofaer og som hjørnesofaer, så du har mulighed for at skabe et aflukket loungeområde enten i udestuen eller i sommerhuset. Vi har desuden flere serier af små stole og borde, der passer perfekt ind på den lille altan eller i en lille hyggekrog i hjørnet af haven.

Loungemøblerne kan naturligvis også anvendes indendørs. Særligt når sommerhuset skal møbleres, vælger mange at investere i loungemøbler frem for almindelige stuemøbler, da det lette design gør, at møblerne giver mere plads og luft i sommerhuset. Samtidig er udendørsmøbler generelt bedre gearet til at kunne tåle et fugtigt og køligt klima end almindelige stuemøbler.

Loungemøbler i polyrattan

Det store hit for tiden er flettede møbler i polyrattan, der er et slidstærkt naturlignende materiale, der kan tåle det danske sommervejr. De stilrene og eksklusive møbler kan sættes i et hvilket som helst rum og passer nemt sammen med rummets øvrige møbler. De flettede kurvemøbler fås i en række forskellige farver, heriblandt et naturligt træ-look, hvis du ønsker et naturligt udtryk.

Et andet meget populært valg er vores møbler fra Click. De tynde plastiklameller former sig efter din krop og giver god støtte, når du sidder i møblet. De mange farver giver dig rig mulighed for at præge rummet i din personlige stil og give en ellers kedelig altan et par skønne farvenuancer.

Fælles for vores loungemøbler er, at de er designet til at blive brugt. De kan tåle det slid, som udendørsmøbler bliver udsat for i forbindelse med vind, regn, kulde og solskin. De er derudover nemme at rengøre og kræver ikke særlig vedligeholdelse, hvilket betyder, at du foretager en praktisk og langsigtet investering, når du køber dine loungemøbler hos ILVA.

Køb loungemøbler på tilbud hos ILVA

Gå på opdagelse blandt de mange gode tilbud i vores tilbudsavis. Hvis du er heldig, har vi loungemøbler på tilbud i denne uge. Husk, at vi også sælger en lang række andre møbler og andet tilbehør til haven. Tag eksempelvis et kig på vores parasoller, krukker og plaider. Der følger hynder med mange af vores loungemøbler, og i de tilfælde skal du ikke købe hynder separat.

Som kunde hos ILVA tilbyder vi dig prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du køber dine møbler i varehuset, eller om du køber dine møbler online. Fordelene følger automatisk med alle dine køb.