Kurv
Kurv

5 must haves til efteråret

Sommeren går på hæld, og der er derfor tid til, at vi skal byde velkommen til efterårets nyheder. I år går flere forskellige tendenser igen hele vejen gennem nyhederne, og nogle af dem, vil vi præsentere for dig her. Hvis du også elsker velour, godt håndværk og sarte farver, så er denne sæson et sikkert hit for dig.

Ria sofaen

Ria sofaen kan stå i ethvert hjem. Den fylder ikke det store, og netop derfor er den velegnet til de fleste rum i hjemmet. Brug den som stuens omdrejningspunkt, som velkomst i entreen eller til en lille pause i kontoret. Ria sofaen kommer i det blødeste velour, der igen i år befinder sig i toppen af tidens trends. Sofaen er tilgængelig i flere forskellige, moderne farver.

Heritage spisebordet

Sildebens-mønstret er kommet for at blive! Med dette spisebord får du ikke bare et praktisk møbel i hjemmet, du får et æstetisk input, der altid giver spisestuen et stilfuldt blikfang. Med Heritage spisebordet kan du på ingen tid dække et smukt og indbydende bord, hvor dine gæster helt sikkert vil nyde skønne middage og dejligt selskab.

Bota spisebordsstolen

Den smukke kombination af unikke detaljer, stringente former og vidunderlig komfort er dét, der trækker Bota spisebordsstolen helt frem blandt efterårets nyheder. Her er en stol, der både er smuk at se på, og giver en upåklagelig siddekomfort. Så selvfølgelig skal den med på listen over efterårets must haves. Der er kun få ting, der er bedre end at sidde rundt om spisebordet en hel aften i skønt selskab og dejlige omgivelser.

Viser 0 af 0

Amigo bænken

Den lille Amigo bænk er et sandt must have dette efterår. Der er ikke det sted i hjemmet, hvor Amigo bænken ikke passer ind. Den fungerer perfekt som skammel, når du rigtigt skal slappe af med fødderne oppe. Men den er mindst lige så oplagt som grundlag for hjemmets pyntegenstande og yndige stillebens. Du kan også placere den i soveværelset, hvor morgendagens tøj kan ligge klar til dig, eller du kan sidde på den i entreen, når der er langt ned til skoenes snørebånd.

Baloo pendlen

Lys over land er ganske enkelt et must! Igen i år er det et hit med naturlige materialer på alle hjemmets møbler – også lamperne. Her er Baloo pendlen, der består af rattan, og giver associationer til 70’erne, naturen og ja, ganske enkelt ren hyggestemning. Det enkle og lette udtryk gør, at lampen er velegnet til ethvert rum i hjemmet, hvor du mangler lyssætning, der er mere end blot lys. Baloo er nemlig et skulpturelt udtryk i sig selv.

Viser 0 af 0

Mangler du fornyelse til hjemmet?