Kurv
Kurv

Ane Louise Reimer:
Skab hygge på terrassen

Influenceren, Ane Louise Reimer har givet os sit bud på, hvordan man indretter sit uderum til hygge, hvad end det er terrassen, altanen eller en lille afkrog i haven. Se resultatet her og shop looket med alle produkterne, som Ane har brugt til at indrette sin indbydende hyggekrog i haven.

Sæt stemningen med belysning

Ane Louise har indrettet sin oase i haven med masser af lanterner og solcellelamper, så de kan nyde sommeraftener udendørs med stemningsfyldt hyggebelysning.

Udendørsbelysning, som lyskæder, lanterner og bålfade er en god måde at forlænge timerne, du kan bruges udenfor i haven, på altanen eller terrassen. Og med solcellebelysning, skal du endda hverken tænke på at føre strøm udenfor eller tænde for lamperne. Solcellelamper vil nemlig lade op i løbet af dagen, når solens stråler rammer, og lyse om aftenen, når mørket falder på.

Med lanterner, bålfade og udendørs pejse kan du til gengæld skabe en helt speciel stemning. Der er ikke noget som levende lys og den knitrende lyd fra den åbne ild, hvor du kan riste skumfiduser og få varmen på de kølige aftener.

Tag de bløde tekstiler med udenfor

Ved at inddrage forskellige slags bløde tekstiler i indretningen af uderummet, har Ane Louise fået gjort noget ekstra ud af at understrege den indbydende stemning, som lægger op til komfortabel afslapning, ligesom vi er vant til det indenfor i stuen.

Med bløde puder, plaider og udendørstæpper kan du bedre skabe en fornemmelse af et rum udenfor. Ligesom indendørs, så giver det karakter og personlighed at pynte rummet med boligtilbehør. Samtidig er et lunt plaid helt perfekt til, når det bliver koldt om aftenen.

Tip: Med en overdækket terrasse, et solsejl eller en parasol kan du søge ly fra sommerregn eller aftendug og dermed nyde din udendørs oase endnu mere.

Shop looket her