Kurv
Kurv

Guide: Trylleri i haven

En plet af paradis for hele familien med lounge-stemning under åben himmel. Når man er bosat i Skandinavien, er det ikke mange måneder om året, vi får lov at mærke sommeren. Med en loungesofa kan vi nyde det i fulde drag, når vejret endelig byder på solskin og varme temperaturer.

En hyggelig oase for hele familien  

En loungesofa i udestuen, på terrassen eller i haven giver dig mulighed for ægte sommerhygge i komfortable og stilrene omgivelser. Med en loungesofa får du det ekstra item, som kan få dine udendørs rum til at udstråle eksklusivitet og lækkerhed. Når først den er anskaffet, er den helt uundværlig!

Slap af med stil 

Loungesofaen er perfekt til de tidspunkter, hvor du kan trække dig tilbage med en god bog, podcast eller musik i ørene og kun være overladt til dig selv. Samtidig er den ideel som samlingssted for venner og familie. Her kan du byde på kolde drinks, en god flaske vin eller en delikat middag og ikke mindst en masse gode, lange snakke til sent ud på aftenen eller natten.

Et væld af muligheder

Mulighederne er mange, og det eneste, du skal tage stilling til, er hvilket look og materialevalg, der passer bedst til dig og din bolig, og om du har behov for en større elle mindre løsning. Derefter er du klar til at udsmykke og forkæle dig selv og dit hjem!