Giv stuen en makeover - lynhurtigt og billigt

23. sep 2020

Går du og drømmer om fornyelse i din stue? Det lyder tillokkende at give stuen en lille makeover, og det behøver ikke at være særligt krævende eller dyrt. Vi guider dig til, hvordan du giver din stue en hurtig makeover, du kan overskue.

Med nogle nye pudebetræk og en fin ny plaid, kommer du rigtig langt med din stuemakeover. Tag nogle nye farver i brug og se hvordan, din stue får nyt liv. Du kan nemt vælge at bruge farver i de samme nuancer. Du kan være mere modig og bruge stærke farver, der spiller godt sammen. Du kan også hurtigt lægge et tæppe under dit sofabord, og lade det give et ekstra pift og charme til din stue. Din Tv-afdeling får nemt tilføjet mere hygge på den måde.

Pift op med en puf

En puf er både dekorativ og er med til at tilføje noget ekstra stemning til din stue. Hvis du er glad for farver i de samme nuancer, men ønsker lidt mere spil, kan du nemt bruge en puf i en helt anden - og måske stærk farve for at give dit hjem lidt ekstra.

Pynt oppe og nede

Med en smuk vase eller nogle flotte lysestager kan du tilføje ekstra hygge i dit hjem. Stil vasen på dit sofabord med eller uden fine blomster i. Sæt lysestager i din vindueskarm og lad dem give en god stemning i de mørke aftener. Med nogle fine billeder eller plakater vil din personlighed skinne igennem. Lav en fin billedvæg i din stue med store og små billeder og plakater. Giv det et ekstra pift og gør det mere moderne med et spejl som en del af din billedvæg.

Opdatér dit hjem

Shop

Boligtilbehør

Indret hjemmet uden rod

Shop

Stuen