Kurv
Kurv

Terrasse makeover

Brit og Heine blev de heldige vindere af en terrasse makeover, og vores stylist har forvandlet deres uderum til en hyggelig oase, hvor de kan nyde samværet på terrassen hele sommeren. Se hele den flotte forvandling her og få inspiration til at give din egen terrasse en makeover, inden sommeren for alvor melder sin ankomst.

Et uderum med mange muligheder

Der var mange muligheder med den store terrasse hjemme hos Brit og Heine, så vi ville gerne udnytte pladsen bedst muligt og skabe plads til både hygge, samvær og afslapning. Vores stylist har derfor skabt forskellige små oaser og områder i uderummet, så terrassen har fået flere funktioner og kan bruges igennem hele sommeren.

Ultimativ afslapning i skyggen

På den overdækkede del af terrassen, har stylisten skabt et hyggeligt loungeområde med Langkawi loungesættet. Her er der er plads til at læne sig tilbage og slappe af i skyggen. Vil man hellere nyde solen, har Langkawi solsengen fået den bedste placering ude på terrassen, hvor man kan ligge på langs på de solrige sommerdage.

Tip: Brug en masse dekorative solcellelamper, som kan lyse terrassen op og give mulighed for et par timer mere udenfor, efter mørket er faldet på.

Shop loungemøbler

Sommerhygge og samvær om spisebordet

Terrassen er ikke komplet uden en ordentlig spiseplads, hvor man kan nyde alle dagens måltider udendørs og få mest ud af det gode vejr. Et klassisk havebord af træ klæder alle uderum, og Rinnan havebordet giver et ekstra tvist med sine dekorative trælameller. For at skabe lidt ekstra liv om spisebordet, har stylisten valgt havestole i en smuk isblå farve.

Tip: Placér en parasol i nærheden af spisepladsen, så den kan slås op og give skygge for solen, når det bliver for varmt.

Shop havemøbler

Pynt der sætter sommerstemningen

Med en masse pynt, er det nemt at sætte stemningen og skabe en hyggelig atmosfære i uderummet med et væld af puder, vaser, krukker, lanterner og meget mere. Hos Brit og Heine, har stylisten valgt to gennemgående farver - taupe og isblå - som går igen flere steder og binder indretningen af de forskellige områder på terrassen sammen.

Tip: Leg med at sammensætte boligtilbehør i forskellige farvesammensætniner og se hvordan, de sætter stemningen på din terrasse.

Shop boligtilbehør