Kurv
Kurv

Rejsetilbehør

Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med rejsetilbehør

Dyk ned i andre kategorier til soveværelset:

Gør turen komfortabel med rejse- og nakkepuder

Venter der en ferie lige om hjørnet, og er du derfor på udkig efter nakkepuder og andet tilbehør, der kan øge komforten på rejsedagen? Netop det finder du her på siden. Hos ILVA har vi nemlig ikke kun tilbehør til din bolig; vi har også tilbehør til din rejse.

Men hvorfor egentlig investere i rejsetilbehør?

Lange flyveture og bilferier er hyggelige, men sjældent gode for vores søvn. Og når vi tager på ferie, er det ikke altid muligt at få den tiltrænge søvn i en seng, og så må vi gøre vores bedste for at nærme os sengens komfort med alternative midler. Og netop det kan du gøre med rejsetilbehør så som nakkepuder og andre rejsepuder.

Hvilke slags rejsepuder findes der?

De fleste af os tænker sikker på nakkepuden, når vi forestiller os rejsepuder, men faktisk findes rejsepuder i mange forskellige udformninger. Så der er gode muligheder for at få en komfortabel tur – uanset hvordan du rejser.

Nakkepuden er naturligvis én af dem, og det er en både praktisk og komfortabel løsning, der findes i alt fra udgaver, der tilbyder ekstra komfort, til billige oppustelige modeller. Så hvis du ved, at du får brug for at hvile i en bil, et fly eller i toget, så er en nakkepude en god idé – og du kan få den i mange forskellige prisklasser.

Der er også rejsepuder til dig, der gerne vil sidde lidt blødere på turen. Placér den på bilsædet, brug den på picnicbænken, når I holder frokost- og kørepause, og meget andet. Derudover kan du få ergonomiske hovedpuder i rejseformat, så du kan komme til at sove godt under hele ferien, uanset om det er i telt, hytte eller hotel.

Gode råd til bedre søvn på rejsen

Vi håber, at du ser frem mod en rejsedag, der byder på mange gode stunder, og med disse tips, kan du også øge dine chancer for at ankomme veludhvilet til destinationen:

1. Vælg en god nakkepude

De fleste af os har prøvet at vågne fra en lur i bilen og været ganske ømme i nakken, fordi vi ikke havde en hovedpude at hvile hovedet på. Men en god nakkepude kan du imødekomme det problem og sikre, at du vågner, fordi du er frisk – og ikke fordi din nakke beklager sig. Blandt vores rejsetilbehør, finder du blandt andet TEMPUR® nakke- og rejsepuder. Og hvis du ikke har meget pakkeplads, kan du overveje en oppustelig nakkepude til rejsen.

Men hvilken skal du vælge?

Der er ikke én nakkepude, som er den bedste. Det kommer an på din personlige præference, blandt andet om du er vant til at sove på en blød eller fast pude. Så prøv gerne nakkepuden, inden du skal på tur, så du er sikker på at den føles rigtig for dig.

2. Pak en sovemaske og tæpper

Hvis du har ekstra plads i kufferten, eller du har mulighed for at fylde en hel bil, så kan du skrue helt op for komforten.

Hvis du ved, at du får brug for at sove på vejen, så suppler nakkepuden med både tæppe og sovemaske – prioriter sovemasken, hvis pladsen er knap. Både temperatur og lysindfald har betydning for vores søvn, så alt hvad du kan gøre for at regulere disse, vil hjælpe dig med at opnå bedre søvn – og dermed ankomme mere frisk til destinationen.

Afhængig af pladsen kan du tage hele din dyne med og sove ekstra godt på bilturen, eller du kan pakke en plaid, der fylder mindre.

Med disse ord ønsker vi dig god fornøjelse med rejsen. Vi håber, du kommer veludhvilet frem.