Kurv
Kurv

Besøg Skovby showroom i ILVA Ishøj

Hos ILVA i Ishøj finder du Skovby showroom med et bredt udvalg af Skovby møbler. Her kan du gå på opdagelse i veludførte opbevarings- og spisestuemøbler, som er designet og produceret i Danmark med fokus på hverdagens brug.

Populært fra Skovby

Find dine nye Skovby møbler hos os

I showroomet har du mulighed for at opleve et stort udvalg af Skovbys møbler, og du finder indretning til ethvert behov. Gå på opdagelse i funktionelle og veldesignede spiseborde, spisebordsstole, sofaborde og opbevaringsmøbler lavet i nøje udvalgte materialer.

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste Skovby løsning til netop dit hjem.

 

ILVA ISHØJ


Adresse
Industridalen 10
2635 Ishøj

Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00

Skovby - dansk design siden 1933


Skovby Møbelfabrik har siden 1933 produceret og designet møbler til spisestuen med fokus på det gode håndværk. Grundtanken bag Skovbys designs er at skabe møbler og opbevaringsløsninger i velvalgte naturmaterialer, der forener æstetik, funktionalitet, holdbarhed.

Alle Skovbys møbler er designet og produceret i Danmark, og bag hvert enkelt møbel er fagligheden og de mange års erfaring lagt i højsædet. Skovby producerer deres møbler med tanke på miljøet og det bæredygtige valg, og du er derfor garanteret, at dit nye møbel er lavet veludført design, hvor kvalitet og funktionalitet er kernen.