Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Få et smil på læben med sjove skilte

Har du lyst til at live din hverdag op med et sjovt skilt, eller trænger hjemmets vægge til et strejf af farve? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos ILVA finder du nemlig et godt udvalg af skilte – både de sjove, de positive og de farverige med grafisk print.

Skilte, plakater med citater og billeder med tekst er stigende populære i de danske hjem. Og det ses også på udvalget på markedet. De findes nemlig i et utalt af varianter, alt fra opløftende og humoristiske citatskilte til nogle med abstrakte motiver.

Men det er særligt dem med tekst, der har vundet indpas. Måske fordi de fleste af os nyder at få et smil på læben, når vi sidder med kaffen om morgenen og langsomt forbereder os på den kommende dag. Så trænger din morgenkaffe også til at blive krydret med et sjovt citat? Så gå på opdagelse i vores udvalg af skilte, og find et, der får smilet frem hos dig.

Skilte med tekst: En personlig gave

Mange af os har stået i en situation, hvor vi gerne vil give en gave, men var i tvivl om, hvad det skulle være. Her er skilte en oplagt mulighed. Du kan enten vælge ét med et pænt billede, eller hvis du kender personen godt, kan du kan gøre det mere personligt med et citat.

Skilte med tekst er nemlig både en god måde at skabe personlighed i dit eget hjem, fordi citatet gerne skulle sige noget om dig og dit syn på livet, og så er de også perfekte at give i gave. Gør en person, du holder af, glad med et citatskilt, der siger noget om jeres relation. Det fungerer for eksempel godt som en sjov indflyttergave, som en værtsgave eller som studentergave.

Sådan laver du en billedvæg med skilte og citatplakater

Drømmer du om at lave din egen billedvæg, enten på en hel væg eller over et møbel? Der er mange måder at gå til sådan et projekt. Vi har dog samlet tre tips til dig:

1. Overvej: træskilte, citatplakater – eller en blanding?

Inden du går i gang med at finde dekoration til din billedvæg, er det en god idé at overveje, hvilket udtryk du ønsker: Skal det være stilrent og stringent eller anderledes og spændende?

Du kan for eksempel vælge, at der udelukkende skal hænge skilte med tekst, hvis du drømmer om et elegant udtryk, eller du kan blande skilte, plakater og fotografier for at skabe et spændende sammenspil. Du kan også få en interessant dynamik ud af at variere størrelsen på vægpynten. Standardstørrelsen på vores skilte er 21x15 cm (A5), men vores udvalg varierer, og derfor kan størrelserne det også.

Du kan også hænge andre ting iblandt billederne såsom spejle eller vægdekoration. Gå også gerne på loppemarked, og bland nyt med gammelt, når væggen skal dekoreres.

2. Lad baggrundsfarven gå igen i billedvæggen

Der er mange måder at kombinere farver, og nogle har ry for at passe særligt godt sammen, såsom blå og orange. Hvis du gerne vil ramme en moderne og harmonisk blanding, kan du selv undersøge populære farvekombinationer – men du kan også bare gå efter smag og behag.

Et tip herfra er dog at inddrag farven på væggen, som billederne skal hænge på. Hvis den er blå, så lad nogle af skiltene have blå nuancer. Det skaber nemlig en god sammenhæng. Hvis der er andre markante farver i rummet, for eksempel en farverig lampe eller sofa, kan du også overveje at lade dem gå igen i billederne.

3. Lav skabeloner

Når du ved, hvilke billeder du vil have på din væg, så er det tid til at finde ud af, hvordan de skal hænge i forhold til hinanden. Her er vores tip, at du får fingrene i en stor rulle papir, det kunne f.eks. være gavepapir. Tegn omrids af alle dine udvalgte billeder, og klip dem derefter ud. Du kan nu hænge papirskabelonerne op på væggen. Det giver dig mulighed for at se din kreation på afstand og flytte rundt på dem, indtil de hænger, som du vil have det. Derefter kan du gå i gang med boremaskine, skruer og rawlplugs.