Kurv
Kurv

Møbler der opfordrer til leg og fantasi

Der er ikke noget, der slår timevis af leg i børnehøjde, og med de rette møbler er det kun fantasien, er sætter grænser. FLEXA Toy er en moderne serie af skønne legemøbler, som giver børn mulighed for mange timers rollespil, hvad enten det er som kok, købmand, handymand eller -kvinde. 

Lad fantasien blomstre i børnehøjde

Forvandl hverdagen til en leg ved at indrette børneværelset med Flexa Toys legemøbler. Det er både yndigt at have stående, og samtidig garanterer det timevis af leg for børn - og ikke mindst barnlige sjæle. 

Det lille legekøkken er perfekt til små kokke og bagere, hvor der er plads til at eksperimentere med nye retter til venner og familien. Som prikken over i'et er det stilfuldt legetøj, der uden tvivl vil pryde ethvert hjem. Med dette legekøkken kan du nemt have legetøjet stående fremme i stuen. Den smukke rosa farve og det elegante design passer både ind i indretningen og er fantastisk for børnene at lege ved.

Drømme der bliver til virkelighed

Er drømmen at blive købmand, bliver legen kun endnu sjovere med den lille shop og det lille kasseapparat. Shoppen har en masse fine detaljer, som gør det til en leg for den lille købmand at sælge varer til venner og familie. Det runde design og den douchede grønne farve passer perfekt ind i de fleste skandinaviske hjem. 

Til de små drenge og piger, som har store drømme med kreative projekter er den seje værktøjsbænk måske lige sagen. Bænken har en masse sjove funktioner som skruestik og rundsav, der begge kan dreje. Og med hylder, skab og bagvæg med kroge, er det let at holde styr på alt værktøjet. Værktøjssættet er den perfekte gave, der kan bidrage til mange timers leg og samtidig styrke børns motoriske færdigheder.